Haos u Hrvatskoj: Pobeda Hajduka posle spornih odluka sudija i čak tri VAR-a

Povratak fudbalu posle tri meseca pauze doneo je mnogo kontraverzne odluke

  • 1
FK hajduk Split Printskrin: Youtube

Splitski Hajduk je nakon dramatične završnice stigao do pobede 2:1 protiv Intera iz Zaprešića u prvoj utakmici nakon skoro tri meseca pauze zbog korona virusa.

Inter je poveo golom Mamuta u prvom poluvremenu, ali je Hajduk došao do bodova nakon niza, kako prenose mediji, spornih sudijskih odluka o kojima će se dugo pričati.

Kod izjednačenja u 55. minutu VAR je čak tri puta presudio za Hajduk, a kod gola Dimitrova u 97. minutu presudio je da nije bilo faula Ismajlija na Dimitrovu.

Trener Intera Tomislav Ivković bio je razočaran nakon što je u 97. minutu ostao bez boda na Poljudu.

- Navodno se igralo 112 minuta, rekao sam da igramo košarku. Novosel je trebao biti na našoj klupi, a Skansi na Hajdukovoj. Svaka pobeda je zaslužena i čestitam Hajduku. Odluke koje su donesene su takve, ne možemo promeniti ništa -, rekao je Ivković pa je dodao:

- Bebek ima 300 i nešto utakmica u nogama, ima veliko iskustvo. Prijateljski ovako: ako Bebek kao VAR sudija zove glavnog sudiju, onda znači da nešto postoji, ali rešeno je kako je rešeno - rekao je Ivković.

(Telegraf.rs/Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    6. jun 2020 | 10:39

    Vratili fudbal i odmah krenuli sa prelazima. Sve utakmice idu iz 2 u 1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA