≫ 

Identifikovani huligani koji su povredili Andriju Živkovića, sebe zovu "bezimeni momci"

Članovi ove radikalne navijačke frakcije poznati su po izgredima

  • 2
Andrija Živković Foto: Instagram.com

Portugalska policija ekspresno je ušla u trag i identifikovala osumnjičene za napad na autobus Benfike koji se dogodio posle meča tog tima sa Tondelom na svom terenu.

U pitanju su huligani iz grupe "No Name Boys" (bezimeni momci) koji, kako navode portugalski mediji, često reaguju na svoju ruku.

Nekolicina napadača iz ove navijačke grupe kamenicama je napala autobus sa igračima, jedan projektil je probio šoferšajbnu, drugi bočno staklo i tom prilikom povređena su dvojica igrača, naš Andrija Živković i Žulian Vigl.

Obojici je ukazana lekarska pomoć u bolnici posle napada.

Huligani su reagovali iz revolta, zbog remija bez golova njihove ekipe, čime nisu uspeli da iskoriste poraz Portoa i preuzmu vrh tabele.

Video: Ustaški simboli u srcu Šumadije: Hrvatski huligani demolirali srpsku pumpu

Bajern je na korak od nove titule, a ako danas (15.30) neokrnjen prođe i gostovanje Leverkuzenu moći će da se kaže da je šampoionska trka onončana. Kvota na dvojku je 1,50, a na 2&3+ 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Leverkuzen - Bajern

Šanse Dortmunda da uzme titulu su u domenu teorije, ali ga Lajpcig ozbiljno ugrožava na drugom mestu, pa je duel s Hertom (18.30) bitan Milionerima. Kec je 1,38, dok kombinazzija 1&3+  nosi kvotu 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Herta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA