≫ 

SAZNAJEMO: Incident pre meča Radnika i Partizana, u Vranju napadnuta delegacija crno-belih!

Petorica momaka verbalno, potom i fizički napali goste iz Beograda, sa kojima je bio i sudija Osnovnog suda u Vranju, posle čega su pokušali da pobegnu u Niš

  • 37
Saša Ilić, FK Partizan, Miloš Vazura, Vladimir Vuletić Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

Gostovanje Partizana u Surdulici, minule srede, nije bilo uzbudljivo samo na terenu i tribinama, već je imao i ružnu uvertiru za deo delegacije crno-belih, koja je doživela neprijatnost na putu ka pomenutom gradu. U Vranju, u jednom o lokalnih restorana, verbalno i fizički su napadnuti potpredsednik kluba iz Humske Vladimir Vuletić, zamenik generalnog direktora Milorad Nikolić, sudija Osnovnog suda u Vranju, kao i vojno lice, koje je bilo u službenoj pratnji, saznaje Telegraf!

Petorica momaka, među kojima navodno i sin trenera Dinama iz Vranja – Dragana Recka Antića, prišli su stolu, vređajući prvo verbalno, a potom pokušavajući i fizički da se obračunaju sa članovima crno-belih, ali i njihovim domaćinima, zahtevajući da odmah napuste i lokal i Vranje.

Situacija je u jednom trenutku došla do "crvene linije", ali je veći incident sprečen kada je pozvana policija, koja se veoma brzo pojavila na mestu incidenta.

U međuvremenu, pomenuta petorka je uspela da napusti restoran, pokušavajući potom da pobegne u Niš, međutim, ubrzo su uhvaćeni i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić je isprva odbio da komentariše događaj, ali je potom priznao da se sa prijateljima i kolegama našao u neprijatnoj situaciji.

- Razumem da korona utiče na kognitivne funkcije, ali ne mogu da razumem da je nasledna, pa zahvata i potomke zaraženih – aludirao je Vladimir Vuletić na nedavnu objavu Dragana Recka Antića da je zaražen korona virusom.

- Na nasilje i ovakve poruke odgovaram samo Njegošem: "Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka".

Vuletić je uveren da zna iz koje "kuhinje" je serviran napad, ali uvereva da ga niko neće ućutkati o nepočinstvima u srpskom fudbalu.

- Ukoliko misle da će nekakvim fizičkim nasiljem, nalik onome koje su pretrpeli upravo igrači Dinama u svojoj svlačionici od strane svojih

nadređenih, moći da primeni i na zvaničnike drugih klubova, poručujem mu da je posle ovoga što se desilo i Vranje celo crno-belo – zaključuje Vladimir Vuletić.

Video: Glavni sudija prekinuo utakmicu u Surdulici zbog transparenta Grobara

Nemaju ni Spartak ni Partizan takmičarskih motiva pred današnji (16.30) superligaški duel u Subotici, a crno-bele pritom u sredu čeka Zvezda u polufinalu Kupa. Dvojka je 1,45, a dupla šansa 1X 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Partizan

Zvezda je overila titulu i večeras (19.00) protiv Radnika je proslaviti pred svojim navijačima. Očekuje se da tribine budu solidno ispunjene, a u takvoj situacija moguća je goleada. Kvota na kombinazziju 1&4+ je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Radnik

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA