Sergej da "hrani" Nejmara i Embapea asistencijama: PSŽ za Srbina ponudio Laciju 60 miliona evra

Da su Lotito i Tare prihvatili, to bi izjednačilo rekord za najskupljeg srpskog fudbalera koji je lani oborio Luka Jović prelaskom u Real

  • 6
APTOPIX Italy Soccer Italian Cup Foto: Tanjug/AP

Francuski Pari Sen Žermen poslao je ponudu za Sergeja Milinković-Savića i spremio je 60 miliona evra za srpskog vezistu iz Lacija.

Rimljani nisu na to ponudu pristali, pišu italijanski mediji i javljaju da nebesko-plavi neće razmišljati o cifri ispod 80 do 85 miliona evra.

Oni dodaju da je Milinković-Savić jedan od prioriteta sportskog direktora Pari Sen Žermena - Leonarda, pred letnji prelazni rok, pa zato već sada pokušavaju da osiguraju njegov potpis.

Lacio je isprva "zacepio" cenu na 100 miliona, što je nedavno indirektno ponovio i sportski direktor rimskog kluba Igli Tare.

Međutim, Italijani su ipak spremni da prihvate i malo manje novca, što je očekivano jer je kriza zbog pandemije korona virusa.

Sličan pristup ovom su Sveci iskoristili i u pregovorima sa Interom kada su dogovorili kupovinu Maura Ikardija iz Intera za 50 miliona evra bez bonusa.

Laciov predsednik Klaudio Lotito je poznat kao težak pregovarač, pa sa njim verovatno neće biti moguće toliko "ubiti" cenu zbog krize, ali je realno da bi Lacio mogao da pristane i na nešto manje od 80 miliona.

Podsećanja radi, Milinković-Savić se povredio na treningu i prvobitna bojazan da je povreda može da bude teža ispostavila se netačnom.

Zato će Sergej biti dostupan i konkurisaće za tim već na prvom meču Lacija u Seriji A, kada se ona nastavi u drugoj polovini juna.

Video: Dejan Stanković: Ubedjen sam da će derbi biti drugačiji od prethodnog

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA