≫ 

Čukin san o Evropi preko Superlige je srušen, Inđija odnela bodove u 85. minutu

Brđani više ne mogu do četvrtog mesta

  • 3

Fudbaleri Inđije iznenadili su Čukrički na Banovom brdu i pogotkom Nemanje Bosančića u 85. minutu odneli sva tri boda iz Beograda.

Strpljivo su fubaleri trenera Aleksandra Janjića sačekali svoju priliku. Brđani, opijeni uspehom i plasmanom u polufinale Kupa Srbije, tek na momente su ličili na solidan tim, a nakon neshvatljivog promašaja Endiajea nekih 20-ak minuta pre kraja kada je traljaco šutirao, kažnjeni su za nonšalantni pristup.

Gosti su izveli zanimljivu kontru, a lopta je posle odbitka od leđa fudbalera Inđije Purtića u šesnaestercu Čukaričkog stigla do Bosančića koji je lukavim udarcem u donji ugao matirao golmana Đorđa Petrovića.

Brđani su imali nekoliko prilika da ugroze golmana gostiju Prekovića, ali se mreža Zelenih nije zatresla. Šutirali su i Mićin i Endiaje, ali bez uspeha.

Ovo je inače šesta pobeda Inđije ove sezone, a tek druga na strani, ali su odlukom o proširenju lige oni ionako sačuvali status superligaša.

Superliga, 28. kolo

Petak

Proleter - TSC 1:3 (0:1)

Voždovac - Napredak 1:0 (0:0)

Subota

Javor - Vojvodina 1:3 (0:0)

Spartak - Partizan 3:2 (1:2)

Crvena zvezda - Radnik 4:1 (2:1)

Čukarički - Inđija 0:1 (0:0)

Nedelja

Mladost Lučani - Mačva 15.00

Radnički Niš - Rad 17.00

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brdjanin

    6. jun 2020 | 23:40

    Pročitajte sastav Čukaričkog pa ćete videti da je prosek godina večeras bio 17,5. A "Inđijanci" sa najboljim sastavom igrali bunker 85 minuta... Tuga. Nijedan igrač Inđije ispod 30 god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA