Skauti velikih klubova na večitom derbiju: Rusi prate Sadika, stižu i Milan, Valensija i Fenerbahče

Iako su putovanja u Evropi još uvek delimično limitirana, predstavnici nekolicine timova stižu u Beograd

  • 3
Umar Sadik Foto: Marko Jovanović

Sport i fudbal se tek vraćaju u normalne tokove posle pandemije korona virusa, pa je i dolazak skauta velikih klubova na večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde, prilično ograničen, ali daleko od toga da ih neće biti.

Domaćinima u Humskoj se zvanično najavilo nekoliko predstavnika velikih ekipa, a biće ih svakako i u nezvaničnoj "režiji", u društvu srpskih agenata sa kojima sarađuju.

Još minulog vikenda, dolazak na derbi su najavila tri ruska, moskovska velikana Spartak, CSKA i Lokomotiva, a dva od tri pomenuta kluba će biti posebno zainteresovana za "predstavu" Umara Sadika, koga prate već duže vreme.

Takođe, na derbiju će biti i skaut Valensije za prostor Balkana, kao i predstavnici Milana, koji su se takođe zvanično najavili.

Od zapadnih klubova, mesto je još bukirao Anderleht, pretpostavlja se da će na derbiju biti i Budimir Vujačić, koji je skaut Mančester junajteda za ovaj deo Evrope, dok su dolazak u Beograd najavili i predstavnici turskog Fenerbahčea.

U Humskoj kažu da očekuju još potvrda u toku dana, mada ne tako masovno kao na ranijim okršajima dva kluba, jer je kretanje još uvek donekle ograničeno i svakako predstavlja problem pri dolasku u Beograd.

Video: Najbolji trenuci meča Partizan - Spartak

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xyz

    9. jun 2020 | 15:20

    Ima li nekog ko hoce da kupi igraca iz miljenice?Ipak su oni sampioni😂😂😂

  • BWA

    9. jun 2020 | 17:09

    Bice asistencija.

  • Goran F

    9. jun 2020 | 18:49

    Prodajte Stojketa ,čovek nezna gde je levo a gde desno.Rupa vam je na golu ,videćete sutra.💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA