≫ 

Bivši igrači Borca uspeli da uđu u Opštinu ispred koje su štrajkovali, a razlog je najlepši mogući

Kumstvo se ne odbija!

  • 0
Miloš Lepović Foto: Sindikat Profesionalnih fudbalera Nezavisnost

Bivši fudbaleri Borca iz Čačka koji su pre tri dana počeli štrajk glađu zbog dugovanja koja prema njima ima bivši klub Borac, u sredu su prekinuli protest po savetu lekara, a pre nego što su se razišli sa platoa čačanskog trga, imali su čast da ih jedan par pozove da kumuju na venčanju!

Bio je to ujedno i znak solidarnosti novopečenih supružnika prema igračima koji se nedeljama bore za svoja prava.

- Nakon tri dana štrajka glađu imamo i lepu vest da podelimo sa vama. Mladi bračni par Milica i Radenko, prišli su nam i zamolili da im igrači budu kumovi na venčanju u opštini Čačak u znak podrške i solidarnosti prema svim igračima. Milicu i Radenka nismo poznavali ranije. Naravno, prihvatili smo a ulogu kuma preuzeo je Miloš Lepović - preneo je ovaj događaj Sindoikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost.

- Kada već nismo mogli da uđemo u opštinu Čačak na poziv gradonačelnika, ušli smo na poziv Milice i Radenka. Želimo im puno sreće u braku - poručili su iz Sindikata.

Štrajk glađu je inače prekinut zbog toga što je jednom od igrača pozlilo, pa je morala da mu se ukaže lekarska pomoć. Po savetu lekara, fudbaleri su odlučili da trećeg dana štrajka obustave ovaj vid proesta.

Video: Fudbaleri Borca razvlače šatore ispred gradske uprave i štrajkuju glađu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA