Pogled iz lože Partizanovog stadiona: Tole o Zvezdi ispod proseka, Iliev ima poruku za "stručnjake"

Nekadašnji predsednik crno-belih u nekoliko rečenica je sublimirao dešavanja na terenu

  • 3
FK Partizan - FK Crvena zvezda Karadžić slavi s crno-belima; Foto: Marko Jovanović

Posetioci u svečanoj loži stadiona Partizana nemaju dilemu: Crno-beli su zasluženo prošli u finale Kupa Srbije trijumfom nad Crvenom zvezdom od 1:0.

Nekadašnji predsednik crno-belih Tomislav Karadžić u nekoliko rečenica je sublimirao dešavanja na terenu u Humskoj.

- Partizan je bio bolja ekipa, zasluženo pobedio, Sadik najbolji, Zvezda ispod proseka. Pavlović će nedostajati Partizanu - kratko i jasno je Karadžić ocenio utakmicu u izjavi za TV Arena Sport.

Nešto rečitiji bio je nekadašnji direktor crno-belih Ivica Iliev koji je osetio potrebu da odgovori kritičarima njegovog lika i dela.

- Najpre bih čestitao bih Zvezdi na tituli. Partizan u derbiju opet dominantan, ne znam koja po redu utakmica da Zvezda ne može do gola. Mnogo šansi Partizana. Spektakularna igra.

- Razmišljao sam da li da kažem, ali moram. Kao i ranije, mnogi naši "poznavaoci fudbala" i "veliki stručnjaci" su vređali tog Sadika, Sumu, u stvari su mene vređali. Hajde mene što vređaju, ali vređati takve igrače kakve Srbija nije videla...

- Videli ste simultanku jednog Sadika, jednog genija Sumu, ostale igrače koji su takvom dominantnošću odigrali ne samo ovaj derbi, nego već nekoliko godina tako igraju derbije - poručio je Iliev.

Video: Ostojić: Pred svaki derbi čitam kako će nas Zvezda ubedljivo pobediti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    10. jun 2020 | 23:53

    Na šta je spao naš fudbal! Igralo se mozda 30min a i to je bilo mucno gledati.

  • Djile

    10. jun 2020 | 23:52

    Sve same postenjačine

  • Baxter

    11. jun 2020 | 09:09

    Pa gde su ti geniji i carobnjaci protiv TSCa, Vozdovca, Napretka...? Istrosile im se baterije pa nije bilo magije? Hahhaha ajde bre, taj Suma je dobar igrac, prosecan u nekoj jacoj ligi a Sadik ne zna da hoda, sifonjer od 3m kome je upalila ta finta i sad je genije?! Kad bi to bilo tako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA