≫ 

Nastavlja se španska liga, Real odbio ponudu Atletika da igra na njihovom stadionu

Posle 93 dana, po mnogima, najjača liga Evrope se vraća u akciju

  • 0

Real Madrid odbio je ponudu žestokog gradskog rivala Atletiko de Madrida da koristi svoj stadion Vanda Metropolitano za ostatak sezone.

Los Blancos neće igrati u svom domu Santjago Bernabeu ostatak sezone zbog masovnih poslova i restrukturiranja na stadionu, uključujući uklanjanje i prenošenje terena.

Zinedin Zidanc i ekipa će igrati svoje preostale utakmice na stadionu Alfredo Di Stefano, koji se nalazi u sportskim objektima kluba u Valdebebasu i koji je obično dom kluba.

FK Real Madrid Foto: AP/Tanjug

- Na raspolaganju smo Real Madridu ako žele da igraju na Vandi - rekao je Cerezo u sredu za Cadena Ser, u onome što se može smatrati neiskrenom ponudom.

Međutim, na naslovnim stranama izdanja Marca i Diario AS u četvrtak je istaknuto kako Madrid ne razmišlja o Atletikovoj ponudi i neće se igrati u njihovom domu, koji je otvoren 2017. godine.

Podsetimo, španska liga će se nastaviti večeras dugo očekivanim derbijem Sevilje i Real Betisa posle više od tri meseca bez ikakvih akcija.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poslednji meč odigran u vrhunskom španskom fudbalu je odigran 10.marta kada je Real Sosijedad odneo pobedu od 2: 1 na Eibaru - pre 93 dana.

Taj duel kod Ipurua bio je prvi u La Ligi koji se igrao iza zatvorenih vrata zbog pandemije korona virusa, a kasnije te nedelje španski fudbal je suspendovan na neodređeno vreme.

Naslovnice izdanja Marka i Diario AS u četvrtak su iznenađujuće objavile vesti da se fudbal vratio u Španiju. Zaista, fudbal se vratio u zemlju u četvrtak uveče dok je Rajo Valjekano pobedio Albasete sa 1:0 u diviziji Segunda - završivši drugu polovinu susreta koji je u decembru napušten na poluvremenu.

U La Ligi ostaje 11 kola akcije, a takmičenje se očekuje do jula. Za titulu se bore Barselona sa 58 i Real Madrid sa 56 bodova, a nameće se i Sevilja sa 47.

Raspored

Petak

Granada - Hetafe 19.30

Valensija - Levante 22.00

Subota

Espanjol - Deportivo Alaves 14.00

Selta Vigo - Viljarreal 17.00

Leganes - Real Valladolid 19.00

RCD Majorka - Barcelona 22.00

Nedelja

Atletik Bilbao - Atletiko Madrid 14.00

Real Madrid - Eibar 22:00

Real Sociedad - Osasuna 22.00

Ponedeljak

Levante - Sevilja 22.00

Video: Luka Jović roštilja sa prijateljima: Da li je ovim prekršen protokol o socijalnom distanciranju?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA