≫ 

Terzić napustio ložu pre kraja derbija, Vujadin na Severu, provokacije Grobara, Tole se smejao

Ovo su stvari koje niste mogli da vidite na TV-u, a koje vam Telegraf tradicionalno donosi posle najvažnijih utakmica srpskog fudbala

  • 60
Derbi, 5 stvari Foto ilustracija: Telegraf/Marko Jovanović

Kao i na svakom večitom derbiju, i ovoga puta je bilo mnogo toga što se dešavalo kako na samom terenu, tako i oko njega. Tradicionalno, Telegraf se potrudio da vam dočara i ono što TV kamere ne prikazuju, pa tako u ovom tekstu možete da vidite snimke i fotografije koje niste videli u direktnom prenosu.

Dribling Sadika i gol Natha su svakako obeležili meč, a posebno potez napadača crno-belih i kako je "iskrivio" kičmu Degeneku pred gol, zbog čega je sada eksplodirao internet od prozivki na račun štopera crveno-belih.

Ipak, bilo je i stvari koje gledaoci kraj malih ekrana nisu mogli da vide, ali su ih reporteri Telegrafa iz Humske zabeležili.

Ovo je pet stvari koje niste mogli da vidite na TV-u:

Terzić napustio Humsku pre kraja derbija: Pogledajte s kim se pozdravio, a kome nije pružio ruku

Delegaciji Crvene zvezde očigledno nije bilo najprijatnije da gledaju derbi u Humskoj. Ne samo da su crveno-beli poraženi sa 1:0 i time ostali bez šanse da osvoje duplu krunu, već su izabranici Dejana Stankovića potpuno nadigrani i delovali su nemoćno i beskrvno.

Zbog toga i ne čudi što je delegacija Zvezde u loži napustila stadion pre poslednjeg sudijskog zvižduka. U devetom minutu nadoknade, koliko je i bilo produženo zvanično, svi su ustali sa stolica i otišli.

Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih, pozdravio je Tomislava Karadžića, Slavišu Kokezu, Milorada Vučelića i Miloša Vazuru, ali ne i Vladimira Vuletića, koji je gledao u pravcu delegacije Zvezde, ali je poznato da je u lošim odnosima sa Terzićem i ostalim članovima rukovodstva crveno-belih zbog čestih provokacija na račun večitog rivala.

Možda je raniji odlazak sa stadiona vezan i za bezbednosnu proceduru, ali nakon odlaska uprave Zvezde igralo se sigurno još dva minuta, pre nego što je Novak Simović odsvirao kraj derbija.

Reakcija uprave Partizana, Toleta i Kokeze na kraju derbija

Napeto je bilo u loži crno-belih do samog kraja dok arbitar nije dunuo u pištaljku i poslednji put. Nakon toga je usledilo slavlje. Prednjačio je Miloš Vazura, koji se emotivno slavio. Isto je uradio i predsednik Milorad Vučelić koji je ipak bio suzdržaniji u iskazivanju emocija, dok se Tomislav Karadžić "šeretski" osmehivao.

Slaviša Kokeza nije pokazivao nikakve emocije i ostao je na svom sedištu dok su oko njega svi ustali.

Fudbaler Partizana krvav posle derbija išao da pozdravi ženu i dete

Bojan Ostojić je ostavio krv na terenu za Partizan na derbiju. Bio je požrtvovan kao i uvek, a nakon meča mu je koleno bilo potpuno krvavo, ali od adrenalina i euforije on očigledno to nije ni osećao.

Njega je sa tribina bodrila porodica, supruga i ćerkica, koje je otišao da pozdravi nakon meča.

Usput su ga navijači Partizana pozdravili, pevali su mu pesmu podsetivši na to da je prošle godine bio junak protiv Zvezde u finalu Kupa. Mnogi su i napravili selfi za uspomenu.

Vujadin Savić navijao u transu, pa se smorio

Na utakmici je bio i bivši kapiten Zvezde Vujadin Savić, koji je bio sa svojom grupom "Brigate" na severnoj tribini, tik ispod zastave. Navijao je u transu, što možete da vidite i na snimcima naše kamere.

Ipak, na kraju se rastužio, kao i svi ostali navijači Zvezde i u neverici je gledao kako se odvija situacija na terenu.

Pogledajte galeriju Vujadinovih slika i navijača Zvezde:

Desetak Grobara sa istoka provociralo Delije posle gola

Nije prošlo ni ovoga puta bez provokacija. Tako su se navijači Partizana ovoga puta naslađivali posle gola Natha, koji se ispostavio kao pobedonosan. Nakon toga nisu slavili, već su otišli najbliže što su mogli severnoj tribini i gestikulirali u pravcu Delija, simulirajući seks.

Nekoliko navijača je besno reagovalo, a policija je ubrzo i sklonila pristalice crno-belih koje su provocirale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    11. jun 2020 | 12:31

    Kakva crna Zvezda pa i malo dete zna da su kupili Titulu zadnjih par godina. Jer da je Zvezda pravi Sampion i da stvarno nesto vredi ZASTO NIJE DALA NI JEDAN JEDINI GOL Partizanu u poslednja 4 derbija??? A od 4 derbija 2 su se igrala na Marakani. Priznajte ipak se zna ko je najbolji Tim u Srbiji

  • Kup

    11. jun 2020 | 14:16

    Otisao Terza da vadi Degeneka iz Save.. hahahaha

  • GROBAR PODGORICA

    11. jun 2020 | 14:58

    Odavno sam rekao da se distancirate od Terzića jer vam nanosi ogromnu štetu. Plači te i treba da plačete jer niste ni prvenstvo pošteno zaslužili. Samo protiv Partizana ne možete se dogovarati oko nameštanja, ostalo sve možete. Svi ĆUTE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA