Pavkov iznervirao Dekija u svlačionici i otpisao samog sebe: Otkriveno šta je rekao treneru pred TSC

Napadač već neko vreme kuburi s formom, ne zalaže se na treningu, a kap koja je prelila čašu desila se pred gostovanje u Senti

  • 70
Milan Pavkov, Dejan Stanković Foto: MN Press

Crvena zvezda ima novi problem u najavi! Milan Pavkov je očigledno završio svoju epizodu na Marakani, nakon što je u medijima procurilo da se ponaša neprofesionalno na treningu, ali i da je iznervirao trenera Dejana Stankovića pred meč protiv TSC-a u Senti, nakon kojeg je možda i otisao samog sebe.

Bio je heroj navijača Zvezde posle dva gola Liverpulu, posle je zatresao i mrežu Partizanu, ali Milan Pavkov je već godnu dana neprepoznatljiv, od propalog transfera u Kinu, kada je otišao na pregovore, koji su na kraju propali jer je zahtevao veće uslove od prethodno dogovorenih.

Imao je sa Pavkovim problem i Vladan Milojević, a on se nastavio i kada je ekipu preuzeo Dejan Stanković. Mocart Sport piše kako je Pavkov na treninzima imao katastrofalne rezultate koji su na amaterskom nivou kada je u pitanju broj pretrčanih metara u sprintu, ali i da je pred meč u Senti, na koji je Pavkov trebalo da putuje.

Međutim, on je u poslednjem trenutku saopštio Stankoviću da ga boli noga i da je sve to posledica meča sa Totenhemom u Beogradu 6. novembra. Trener Zvezde je to navodno shvatio kao izraz nezadovoljstva jer Pavkov nije bio u konkurenciji za tim, pa je pitanje da li je momak iz Begeča ovim potezom otpisao samog sebe sa Marakane.

Do kraja sezone zvanično je ostalo da se odigra još jedan meč na Marakani, gde će biti proslavljena titula od 19.15 u subotu, a izvesno je da će crveno-beli Pavkovu tražiti novu sredinu tokom letnjeg prelaznog roka.

Video: Kako je Pavkov reagovao kad je čuo da mu Delije pevaju pesmu posle Liverpula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fudbalski ne strucnjak

    16. jun 2020 | 19:07

    znaci narednih godina rekonstrukcija i podmladjivanje

  • Zoran

    16. jun 2020 | 20:09

    Ako gledamo realno taj Pavkov je vise doneo Zvezdi nego Stankovic

  • panda

    16. jun 2020 | 17:37

    Dejane odlazi!!! Pavkov je zaduzio Zvezdu sa ona dva gola zauvek a ti si niko i nista i lazna zvezda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA