≫ 

Ronaldo najverovatnije ide u MLS ligu

Saigrač Kristijana Ronalda iz reprezentacije Portugalije, Nani, otkrio je da mu je as Juventusa rekao da će pre kraja karijere otići u Ameriku

  • 0
Cristiano Ronaldo, Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Kapiten američkog MLS kluba Orlando, Nani, rekao je ESPN-u da je bivši igrač Mančester Junajteda, Real Madrida, a sada Juventusa Kristijano Ronaldo rekao da će "verovatno" završiti u MLS (Major League Soccer) pre nego što se povuče.

Ronaldo (35) pridružio se Juventusu sa četvorogodišnjim ugovorom 2018. godine, nakon devetogodišnjeg boravka u Real Madridu, gde je četiri puta osvajao zlatnu loptu i Ligu šampiona, kao i dve titule u La Ligi.

- Pre par godina, rekao mi je da će verovatno završiti u Americi - rekao je Nani ESPN-u.

- Nije 100%, ali verovatno. Postoji šansa - dodao je on.

Kristijano Ronaldo, Nani, Srebrna kopačka Printskrin: Intagram/luisnani

Bivši zvezda LA Galaksija Dejvid Bekam ranije je rekao da bi voleo da dovede Ronalda i Lionela Mesija u njegovu franšizu Inter Majami.

Nani je potpisao trogodišnji ugovor sa Orlando Sitijem 2019. godine nakon što je napustio Sporting Lisabon u besplatnom transferu. 33-godišnjak je rekao da je imao puno zabluda o MLS-u pre nego što se pridružio.

- To je sjajna liga - dodao je Nani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA