≫ 

Italijani pišu: Nemački trener preuzima Milan

Navodno je sve dogovoreno čeka se samo potpis

  • 0
FK Milan Foto: Tanjug/AP

Italijanski Tutosport jutros je na naslovnici objavio kako je Ralf Rangnik sve dogovorio s Milanom te da će klub preuzeti ovoga leta, a sada je Sport Mediaset objavio i detalje dogovora.

Rangnik će u Milanu obavljati dužnost trenera i sportskog direktora. U sledećih 10 dana trebao bi napustiti Red Bul i odleteti za Milano.

Nakon toga ga čeka sastanak s predstavnikom vlasnika Milana Gordonom Singerom s kojim bi trebao potvrditi već dogovorene uslover ugovora.

Nemac će u Milanu primati platu od pet miliona evra godišnje, a ugovor s klubom će potpisati do 2023. godine s opcijom produženja na još jednu godinu.

Ipak, Rangnik neće odmah nakon potpisa preuzeti ekipu, već će se to dogoditi tek kad tekuća sezona završi. S njegovim dolaskom klub će napustiti Stefano Pioli koji će morati potražiti novi posao.

Ralf Ragnik Printskrin: Youtube/Bundesliga

Podsetimo, Rangnik je dugo bio želja glavnog direktora kluba Ivana Gazidisa koji je zbog njega iz kluba isterao čak i Zvonimira Bobana.

Legendarni hrvatski reprezentativac požalio se na to da se dolazak Rangnika dogovara njemu iza leđa usprkos tome što obavlja funkciju izvršnog direktora, pa je ubrzo nakon toga dobio otkaz u Milanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA