Grof pričao o Nikoliću: Zvao me je pre dolaska u Lokomotivu, tamo će imati jedan veliki problem

Dvojici trenera ponovo sus e ukrstili putevi

  • 0
Miodrag Božović i Marko Nikolić Foto: MN Press

Pre četiri sezone su vodili veliku borbu u Superligi i Kupu Srbije, sada će Marko Nikolić i Miodrag Grof Božović "ukrstiti koplja" i u nacionalnom šampionatu Rusije kada je 30. juna na programu meč između Lokomotive i Krila Sovjetov!

Iako su na terenu veliki rivali, Božović i Nikolić van njega imaju korektan odnos - te otuda i ne čudi što sus e čuli telefonom pre nego što je bivši strateg Partizana preuzeo Lokomotivu.

- Poznajem ga jako dobro. Ambiciozan je trener koji je najveći uspeh napravio kada je osvojio duplu krunu sa Partizanom.Ambiciozan je trener kojis e ne boji da rizikuje. Kada je dobio poziv Lokomotive, pozvao me je da se raspita o Lokomotiv i ruskom fudbalu uopšte - rekao je Božović za "Sport Eskrpes" i dodao:

- Prvi i najveći problem koji će morati da reši jeste problem sa navijačima koji su obožavali njegovog prethodnika Sjomina. Mislimd a mu neće biti lako a stekne njihove simpatije, ni meni nije kada sam vodio Lokomotivu. Međutim, ako bude ima rezultate to će doneti poverenje u trenera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA