≫ 

Bivši fudbaler Zvezde postao vegetarijanac i zaigrao fudbal svog života: Tri puta biran u tim kola

Sećate li se ovog fudbalera?

  • 7
Marko Vešović, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Čim je nastavljena fudbalska sezona u Poljskoj, bivši fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Crne Gore Marko Vešović počeo je da igra sve bolje.

Tri puta zaredom je biran u idealni tim kola, što je najbolji pokazatelj odlične forme u kojoj se nalazi, bez obzira na dugu pauzu zbog pandemije korona virusa.

Da to nije slučajno, Vešović je otkrio u izjavi poljskim medijima i tom prilikom otkrio da je potpuno promenio način ishrane, što mu je mnogo pomoglo i u poslu kojim se bavi.

- Postao sam vegetarijanac. Promenio sam ishranu u januaru. Zahavljujući tome osjećam se bolje - i na terenu i van terena. Preporučujem svima takvu promenu. Ishrana je važan deo naših života, posebno sportista i fudbalera - izjavio je Vešović, a prenose podgoričke ''Vijesti''.

Vešović je član Legije već dve i po godine, a ugovorom je vezan do juna 2021. Pre dresa poljskog velikana igroa je za Rijeku, Speciju, Torino i Crvenu zvezdu sa kojom se nije rastao u prijateljskom tonu.

U sredu Vojvodina i Partizan igraju finale Kupa u Nišu, a večeras (19.00) u Novom Sadu rezultatski nebitan meč poslednjeg kola Superlige. Iz tog razloga ne očekuju se najjači sastavi na terenu, kvota na Vojvodinu je 3,20, a na Partizan 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Partizan.

Video: Ali zato Luka Jović cepa meso sa prijateljima tokom izolacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    19. jun 2020 | 12:51

    Ma 100 % je od toga. Čujem da sad neki jedu solarne panele da imaju što više energije. Treba probati.

  • goran...

    19. jun 2020 | 10:35

    danas rostilj i piva,a od sutra cu razmisliti o toj promjeni koju savjetujes svima 😁😁😁...

  • Dex

    19. jun 2020 | 12:10

    E ovi vegani /vegetarijanci su postali napadni i dosadni, kao ovi što paradiraju svake godine. Ljudi jedite i (ovo drugo sa B) radite kako hoćete i sa kim hoćete,ali ste kao sekta napadni. Postalo je da svi moraju znati šta neko jede. Sad će vjerovatno da počnu i vegi parade

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA