≫ 

Borjan psovkom iz navijačke pesme prozvao Partizan: Ova pesma boli, nije lako biti drugi, ili treći!

Kapiten bez zadrške i takta

  • 50

Golman Crvene zvezde Milan Borjan poslao je ružnu poruku rivalima posle pobede nad Proleterom u poslednjoj utakmici sezone - 2:1.

Nakon ovog meča crveno-beli su upriličili šampionsko slavlje povodom 31. titule prvaka države, ali i 75. godina kluba iz Ljutice Bogdana.

Tokom svečane ceremonije, Borjan se našao na sceni sa mikrofonom u ruci i obratio se kratkim govorom, sezonu pošto je preuzeo kapitensku traku odlaskom Vujadina Savića.

- Danas je veliki trenutak za svakog zvezdaša od Australije do Kanade, za nas iz kluba. Prvi put slavim titulu kao kapiten, čast je voditi ekipu kao prvi među jednakima - rekao je Borjan, pa se potom zahvalio navijačima na severu.

Zatim je citirao i deo navijačke pesme pristalica Zvezde, kojim je, hteo ne hteo, uvredio navijače protivničkih klubova.

- Hajdemo sada našu pesmu, koja mnogo boli. Nije lako biti drugi ili treći... Jedite go*na mi smo šampioni - kazao je Borjan.

Ovo je bar delom motivisano skorašnjim prepucavanjem sa potpredsednikom Partizana Vladimirom Vuletićem.

Borjan i Vuletić su putem društvenih mreža razmenjivali uvrede koje ne priliče ni jednom ni drugom, pa je Vuletić "otrovne strelice" slao u vezi sa Borjanovom suprugom Snežanom, dok je kanadski internacionalac odgovarao spekulacijama na račun seksualne opredeljenosti potpredsednika crno-belih.

Video: Stanković čuvenom pesmom Delija krunisao slavlje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    20. jun 2020 | 23:48

    Bato treba da te pude sramota jer si navijao za taj partizan i zeleo da igras za njega......a sad pljujes tolko o tvom obrazuu.....al zene su cudo kad udju u musku glavu ovo je dovoljan dokaz

  • Pozdravio

    20. jun 2020 | 23:32

    Te Suma...😁

  • Ja sam

    20. jun 2020 | 23:48

    Kako decko na silu pokusava da se uvuce navijacima a svi znaju ko je i sta je zapravo...jadno, prejadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA