≫ 

Mihajlović: Šteta što sam morao da čekam da Juventus pronađe sudiju koji takvu stvar shvata ozbiljno

Strateg Bolonje komentarisao sporan penal za goste u 23. minutu

  • 1
Siniša Mihajlović Foto: AP/Tanjug

Srpski trener Siniša Mihajlović dao je svoj prvi intervju posle meča otkako je na leto 2019. godine saznao da boluje od leukemije!

Mihajlović se pred kamerama "Skaj Sporta" našao odmah posle utakmice koju je njegova Bolonja izgiubila od Juventusa kod kuće rezultatom 2:0.

Podsetimo, Kristijano Ronaldo je u 23. minutu dao vodeći gol iz penala koji je izazvao velike kontroverze i koji je dosuđen posle gledanja VAR snimka.

- Uvek postoji guranje i povlačenje kada je korner. Šteta je što sam morao da sačekam da Juventus pronađe sudiju (Đanluka Roki) koji takvu stvar shvata ozbiljno. Previše sličnih situacija smo videli u poslednje vreme, a nisu svirane - rekao je Srbin.

Govorio je srpski stručnjak i o strahu u borbi sa leukemijom.

- Strah je prirodan, ali je važno biti jači od njega, gurati ga pozadi i nastaviti dalje. To je moj stav prema životu. Kad čovek spozna sebe, može se suočiti sa katastrofom i biti spreman da se vrati na noge - istakao je Mihajlović i nastavio:

- Lekari su uradili sjajan posao. Srećom i ja sam u dobroj fizičkoj formi. Nikada nisam prestajao da treniram i imao sam snažan mentalitet koji mi je pomogao da se probijem. Sa ovom bolešću sam naučio da budem strpljiv, što zaista ranije nije bio slučaj.

>>> Napoli je kvalitetniji, ali je posle osvajanja Kupa već u Ligi Evrope, a tamo hoće i Verona, pa ima veći motiv. Kec je možda vredan rizik s obzirom na kvotu 3,80. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionice za meč Verona – Napoli.

Video: Deki ispričao kako su na njegov novi posao reagovali Žoze Murinjo i Siniša Mihajlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    23. jun 2020 | 13:31

    Mi tako vec godinama cekamo da Partizan nadje sudiju za derbi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA