≫ 

Još jedan engleski fudbaler objavio da je gej

Sačekao je da završi karijeru da bi objavio

  • 1
Tomas Biti Printskrin: Youtube/The Straits Times

Bivši omladinski igrač Hul Sitija Tomas Biti objavio je da je gej - postajući tek drugi britanski muški profesionalni fudbaler, koji je to javno priznao.

Biti prati sunarodnika Džastina Fašana, plus Tomasa Hiclspergera (Nemačka) i Robi Rodžersa kao igrače koji su profesionalno igrali u Britaniji i koji su potvrdili svoje homoseksualnosti i uživali u profesionalnoj karijeri preko 10 godina u SAD-u, Kanadi i Singapuru.

33-godišnjak, iz Golea u Istočnom Jorkširu, priznaje da nije ovo uradio tokom igračkih dana jer bi mu bilo neugodno.

- Nikada nisam razmišljao o tome da izađem i kažem dok igram - rekao je advokatu.

-Bukvalno sam se osećao kao da moram da žrtvujem jedno od ovo dvoje: ko sam, ili sport koji sam voleo pre nego što sam se mogao setiti - rekao je Biti.

Tomas Biti Printskrin: Youtube/The Straits Times

- Koristio sam fudbal kao oblik eskapizma i na mnoge načine me je to spasilo, sve dok nisam stigao do životne tačke u kojoj je došlo do ličnog rasta. Na tom frontu sam stajao mirno - rekao je Biti.

- Nedavno sam počeo da pričam sa nekim svojim starim saigračima koji su bili neverovatni i tretirali me ni za jednu uncu drugačije. Znaju da sam isti momak koji sam bio 10 minuta pre nego što sam im rekao, pa je to osvežavajuće - rekao je ovaj fudbaler.

Biti, koji se u Halu uspostavio u rezervama, ali nije uspeo da se probije u prvi tim, igrao je za Forest Citi London, London Citi, Ottava Furi, Hougang United i Varriors profesionalno kao napadački vezni igrač.

Atalanta juri Ligu šampiona, Lacio titulu, tip GG3+ plaća se kvotom 1,67. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Atalanta Lacio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA