5 stvari iz Niša koje niste videli na TV-u: Molitva Lalatovića, Savin beg od penala i gest Grobara

Neke momente niste mogli da vidite uz male ekrane

  • 3
fk vojvodina, fk partizan Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Vojvodine osvojili su Kup Srbije penal trilerom protiv Partizana, a Telegraf vam donosi i momente koje niste mogli da vidite na TV ekranima.

Bilo je burno u Nišu još od zagrevanja, navijači Partizana su vređali Nenada Lalatovića od samog početka, a on im se na kraju revanširao osvajanjem trofeja.

Vojvodina je prvo ispustilla 2:0, Strahinja Pavlović se za dva kiksa iskupio velemajstorskim pogotkom za produžetke, pa su ipak na ruletu Novosađani trijumfovali.

Pred vama je sada pet momenata, veoma upečatljivih, sa stadiona "Čair".

Lalatovićeva molitva dok ga Grobari vređaju

Video: Nenad Lalatović se pred meč molio Bogu dok ga Grobari vredjaju

Poznato je koliko brzo i lako plane Nenad Lalatović, zbog toga ga i Grobari prozivaju još od zagrevanja, a sada je trener Voše bio miran samo pred početak utakmice.

Tada se pomolio držeći brojanicu, usput je ignorisao Grobare koji su bili tek metar-dva od njega, iza klupe, vređajući ga sve vreme.

Bilo je potom i gađanja stolicom, jednom članu stručnog štaba je eksplodirala petarda pored glave, a tek u produžetku je žandarmeriji palo na pamet da napravi tampon zonu i uveća distancu.

Trener Vojvodine proključao zbog nadoknade

Video: Nenad Lalatović proključao zbog šest minuta nadoknade, pa zaratio s Grobarima

Iako je nadoknada bila adekvatna zbog brojnih izmena i prekida, jednog pada Rockova koji je potrajao zbog lekarske intervencije, emocije su učinile svoje i Lalatović je protestovao.

Onda je usledila svađa sa sudijama, ali i Grobarima koji su to dočekali za novi serijal prozivki na račun temperamentnog trenera.

Vladimir Stojković tražio da ide na poslednji prekid

Video: Vladimiru Stojkoviću zabranjeno da ide na korner, usledila bakljada iza klupe

Pred gol Strahinje Pavlovića, Vladimir Stojković je prešao već na polovinu Novosađana i tražio od trenera Miloševića amin da ide na skok i prekid.

Milošević ga je vratio nazad, Stojković je to nezadovoljno prihvatio, ali već nekoliko sekundi kasnije, usledila je erupcija oduševljenja, u kojoj je malo nedostajalo da se sruši ograda iza klupe dve ekipe.

Savo Milošević nije smeo da gleda penale

Video: Savo Milošević predosetio poraz, nije hteo da gleda jedanaesterce

Još ranije je Milošević govorio da nije ljubitelj penala, to se moglo videti i kada je došlo na red odlučivanje sa bele tačke.

Samo je seo na klupu i hladnokrvno posmatrao sve šuteve, bez ikakvog ispoljavanja emocija i reakcije.

Tako smo i zabeležili početak serije i Nathov udarac - "preslikano" je bilo praćenje ostalih udaraca.

Drinčićev naklon Grobarima

Video: Grobari skandirali Nikoli Drinčiću i dobili naklon

Navijači Partizana su se na kraju setili da priznanje odaju Nikoli Drinčiću, fudbaleru koji je odavno u njihovim srcima.

Popularni Drina je potvrdio da je majstor fudbala, ulivao je sigurnost ekipi i u 35. godini je izneo veliki teret meča, na kraju su mu na tome odali priznanje i Grobari.

Dok su ostali igrači Vojvodine prozivali navijače crno-belih, Grobari su primetili Drinčića sa strane i započeli mu skandiranje, na šta je on uzvratio naklonom.

Prethodno, sjajan gest imao je kada je kapitensku traku dao golmanu Rockovu, još jednom od junaka Vošine pobede.

Video: Grobari izvređali svoje igrače posle finala Kupa i oterali kad su prišli tribini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran F

    25. jun 2020 | 17:42

    Vojvodina ima bolju ekipu od Partizana,to je činjenica , golman im je stvarno junak meča za razliku od onog manekena što izigrava neku veličinu ,a teška je ( nula ) i kao golman i kao čovek.Ja svim srcem sam uz Zvezdu i čestitao bih Vojvodini na osvojenom kupu 🏆⚽🇷🇸

  • Tref

    25. jun 2020 | 19:12

    Ovi prave doček,kao da su osvojili LŠ. A,firmovci nisu smeli u Niš(prpa)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA