≫ 

Lalatović nije rekao nijednu ružnu reč: Sudija Grujić pričao o finalu Kupa između Voše i Partizana

Osvrt na finalni meč od strane glavnog arbitra

  • 9
Danilo Grujić, Dalibor Đurđević, Milovan Ristić

Foto: MN Press

Srpski sudija Danilo Grujić govorio je za Sportski žurnal o nedavnom finalu Kupa u Nišu, u kom je Vojvodina posle penal drame savladala Partizan!

Zajedno sa svojim pomoćnicima Daliboro Đurđevićem i Milovanom Ristićem, Grujić je sjajno vodio meč i nijednog trenutka nije ispustio "konce iz ruku."

O samom finalu i kako se nosio sa temperamentnim Nenadom Lalatovićem, Grujić je rekao:

- Sve viđeno. Psihološki smo skenirali trenera Vojvodine, očekivane provokacije sa tribina. Prihvatili smo njegovo ponašanje, uz dozu strpljenja. Spremili smo se i reagovali u interesu utakmice. Nije upotrebio nijednu ružnu reč. Da je bilo tako, sigurno bi završio na tribinama.

Dotakao se Grujić i varnica u penal seriji.

- Sve sam jasno video od početka. Devetak je pogodio mrežu i provocirao navijače, predosetio sam problem. Krajičkom oka snimio sam rezervnog golmana Partizana Nemanju Stevanovića kako baca flašu vode na teren. Mahač Đurđević je držao situaciju pod kontrolom, potrčao je ka gužvi i odlično reagovao. Na sreću, brzo se završilo. Devetak je kažnjen žutim, a Stevanović crvenim kartonom.

Izdvojio je Grujić i dvojicu igrača koji su ga iznenadili ponašanjem.

- Na terenu, Natho. Iskusan, proveren fudbaler, nisam očekivao nervozu kod njega. I taj deo je ostao iza nas, nisam hteo da mu zadajem dodatni problem. Često smo pričali tokom utakmice. Rekao sam mu: 'Igraj, sve ostalo je moj posao.

- Onda tu je i Drinčić iz Vojvodine. Ljudina, profesionalac. Retka pojava u našem fudbalu. Nikada nijednu ružnu reč nisam čuo od Nikole, čak ni u finalu - jasan je Grujić.

>>> Poslednja šansa za Fulam i Aleksandra Mitrovića. Ako Lids pobedi beži mu na 10 razlike. Ipak, na Eland Roudu je Fulam skoro pa autsajder sa kvotom 4,40. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Lids – Fulam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ICE

    27. jun 2020 | 10:28

    Branite ga jos malo, jer ga ne brani dovoljno FSS, i nije dovoljno kaznjavan sa namestaljke sa Radnickim (sto je sam i priznao) i u ligi sa Vojvodinom. I to da ne sme da napadne zvezdu. Odi u inostranstvo ako si toliko dobar, ali tamo bato neces namestiti utakmice niti imas ove ljude iz FSS tamo. Dobio bi ti otkaz tamo prvih mesec dana.

  • V

    27. jun 2020 | 10:28

    Dosadni ste i sa Kupom i sa Lalatom i sa Savom a sad i sa grujicem

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    27. jun 2020 | 11:21

    Најбитније је то ко је освојио куп, а ко није, на задовољство највећег дела Србије

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA