Lacio za Albanca iz Verone plaća 30 miliona: Odlazi od Darka i ide kod Sergeja

Ozbiljan novac za momka rođenog 2000. godine

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Verone Maraš Kumbula gotovo izvesno će ovih dana potpisati ugovor sa nebesko-plavima uz obeštećenje od tridesetak miliona evra.

O njemu smo pisali i zimus i naveli nekoliko stvari zbog kojih je bio na meti Rimljana: skok igra, stabilnost i sigurnost, albansko poreklo (rođen u Italiji i ima dvojno državljanstvo) i to da ga mnogi vide kao mladog Maldinija.

Lacio je prethodnih dana pregovarao sa defanzivcem kluba u kom igra i naš Darko Lazović i prema pisanju Korijere delo Sporta, ti pregovori su se ispostavili kao plodonosni.

Rimski klub je pristao da plati 27, 28 miliona, s tim što bi dogovor mogao da uključi još jednom ili dvojicu igrača - Rizu Durmisija i Kristijana Lombardija, da bi se smanjila količina novca koju treba platiti Veroni.

Albanac koji treba da dođe iz Verone, potpisaće najverovatnije petogodišnji ugovor sa ekipom Sergeja Milinković-Savića i zarada bi trebalo da mu bude oko milion i petsto hiljada evra po godini.

Ovaj dvadesetogodišnjak će, kao 13 godina mlađi, u odbrani Lacija verovatno zauzeti mesto Štefana Radua.

Video: Grmi korona žurka navijača Liverpula: Ceo svet se obrušio na Novaka, a šta ćemo sa ovim?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA