≫ 

Skandalozne scene sa proslave titule Liverpula: Navijači Redsa šmrkali kokain sa policijske šapke!

Gradonačlenik je ovakve individue nazvao sramotom po grad

  • 3

Skandalozni prizori stižu sa ulica Liverpula, pojavili su se u danima nakon proslave šampionske titule kluba sa "Enfilda", prve posle 30 godina posta.

Više od 1.000 navijača slavnog kluba se sabralo na ulicama grada, blizu stadiona, gde su slavili uprkos apelima nadležnih da se poštuju mere distance. Teško je ipak bilo obuzdati reku navijača koji su jedva dočekali ovaj momenat, a nisu prezali od nasilja i konzumiranja opijata.

Engleski mediji su "šokirani" videom koji se pojavio, na kojem jedan navijač šmrče beli prah sa policijske šapke.

Isplivalo je još nekoliko snimaka sa proslave, bilo je i napada na policiju, pa se otprilike može povezati odakle navijačima policijska kapa koja im je poslužila kao podmetač za beli prah, za koji engleski mediji veruju da je kokain.

Posle ovakvih scena oglasio se gradonačelnik Liverpula Džo Anderson, inače navijač Evertona, koji je ponašanje pristalica Redsa nazvao "odvratno".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balkanac

    28. jun 2020 | 20:53

    Jel to bese ona engleska kultura uz caj u 5

  • Lavica

    28. jun 2020 | 21:06

    **** Sve se vraca, sve SE placa*** gospodo englezi sramni prizori odlaze u svet iz vase drage zemlje....to je gore I od korone....to su sramne slike Engleske I engleza, a slike iz Beograda sa Adria tura su najlepse slike na svetu....ima boga pa se pdsmevajte I KRITIKUJETE drugog....Vama treba droga da bi ste proslavili nesto jer vi drugacije ne umete da slavite jer ste hladni, namrsteni I BEZOSECAJNI englezi...narkomani!!!!😱

  • Zoran

    28. jun 2020 | 21:50

    Cudo da nisu napisali da je i za ovo kriv Djokovic.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA