Ovaj fudbalski klub je postao "leglo zaraze" korone, a to niko od fudbalera nije znao

Poznati meksički klub Kruz Azul postao je "žarište" korona virusa jer je otkriveno da su čak 22 njegova člana inficirana

  • 0
MLS liga SAD Foto: Getty Images/ Ethan Miller

Osmorica fudbalera i 14 fudalerki, tako su pokazali testovi i informacije koje je preneo AFP.

Nijedan od zabeleženih slučajeva nije imao simptome bolesti i novog virusa, a u dva slučaja u ženskoj i sedam u muškoj ekipu rezultati su ostali neodređeni.

Klub se u trenutku testiranja nalazio na pripremama, ali se posle otkrića vratio u Meksiko Siti, gde će biti pod lekarskim nadzorom.

Kruz Azul je u klausuri bio prvoplasiran pred prekid i otkazivanje sezone zbog pandemije korona virusa i borio se za učešće u KONKAKAF Ligi šampiona. Tamo će na osnovu ranga pre prekida biti zajedno sa Leonom.

Ovaj klub se u muškoj konkurenciji borio i za meksički Kup, mada nije poznato kada će se takmičenja u ovoj zemlji nastaviti.

Zna se jedino da će od trećeg do 19. jula biti odigran humanitarni turnir osam ekipa, te da će prihod otići deci medicinskih radnika koji su položili živote u borbi protiv korona virusa u pandemiji koja traje od marta.

Video: Lalatović izašao na teren, a onda je krenuo vatromet, usijalo se sve od baklji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA