Prve reakcije iz Barse na razdor između igrača i trenera: Blaugrana zataškava ozbiljan sukob

Kažu da se ništa posebno nije desilo. Malo ko će u to poverovati kad vidi snimak

  • 1
Spain Soccer La Liga Mesi i Suarez su protiv Sarabije, Foto: Tanjug/AP

Kada je Barselona dovela Kikea Setijena na mesto trenera većina ljubitelja fudbala je bila šokirana izborom katalonskog giganta, ali ako Barselona ne osvoji titulu prvaka Španije, još će više njih biti začuđeno jer Setijen neće biti označen kao krivac.

U očima igrača to će verovatno biti njegov pomoćnik Eder Sarabija koga Marka označava kao čoveka zbog koga u svlačionici Blaugrane vlada haotično stanje.

Razdor na relaciji igrača i stručnog štaba dobio je svoju potvrdu i u video obliku kada je Leo Mesi, kapiten i glavna zvezda kluba potpuno ignorisao Sarabiju dok mu se obraća tokom utakmice.

Ovaj razdor postao je evidentan tokom meča sa Seltom gde je Barselona remijem 2:2 kiksnula i dala Real Madridu mogućnost da je prestigne na tabeli.

Mesi i Suarez su otvoreno protiv Sarabije, posebno Mesi kome se ne dopada Ederov stav, pa Argentinac komunicira samo sa Setijenom. Tokom vikenda je klub održao sastanak...

- Često imamo sastanke, često pričamo i o mnogim problemima - kratko je prokomentarisao Setijen skorašnje scene pred meč sa Atletiko Madridom u utorak.

Kada je reč o Sarabiji i konkretnoj situaciji sa Mesijem, Setijen ne vidi mnogo razloga za brigu. Ili bar tako kaže.

- Ništa posebno se nije desilo. To je bila samo jedna indikacija i to je sve. Ne znam šta hoćete da vam kažem - rekao je Setijen.

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik

    29. jun 2020 | 17:04

    Pa nije niko lud da poveruje u to da se nista nije desilo. Setijen nema autoritet,Mesi je previse veliki da bi ovaj trener mog’o da ga kontrolise. Barsa puca po svim šavovima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA