≫ 

Luka i Kristal Palas propustili veliku šansu, Barnli slavio majstorskim golom kapitena

Sjajni tim iz Lankašajra još jednom rutinski slavio

  • 0

Kristal Palas i Luka Milivojević su propustili lepu priliku da se rahabilitiju posle debakla protiv Liverpula na Enfildu prošle nedelje (0:4) i vrate u gornji deo tabele.

Barnli im se večeras na Selhurst Parku revanširao za istovetni jesenji poraz i pogotkom kapitena Bena Mija u 62. minutu odneo sva tri boda u Lankašajr - 0:1.

Nije ovo bila preterano uzbudljiva utakmica, a obeležili su je bezuspešni pokušaji iz slobodnih udaraca Milivojevića i to iz sasvim dobrih pozicija. U prvom poluvremenu je pucao visoko preko gola, u nastavku je bio izblokiran, a Barnli koji se po običaju žestoko branio, iskoristio je jedan trenutak nepažnje domaćina i stigao do pobede.

Obrukao se, ruku na srce, kod tog gola i golman Krsital Palasa Guajta koji je imao loptu na ruci pre nego što mu je ona odsela iza leđa. To je ujedno i premijerni pogodak štopera Barnlija u sezoni, lep udarac glavom na centaršut Ešlija Vestvuda.

Barnli je ovim trijumfom preskočio Kristal Palas i zauzeo osmo mesto, a 32. kolo nastavlja se u utorak uveče utakmivom između Brajtona i Mančester junajteda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA