≫ 

Ko se sve čituljama odao počast Iliji Petkoviću? Partizan, Kokeza, Tumbaković, Pantelić, Bjeković...

Mnogo prijatelja i saradnika oprostilo se od legendarnog Petka

  • 0
Ilija Petkovic Foto: MN Press, Novosti

Smrt Ilije Petkovića potresla je fudbalsku Srbiju. Legendarni selektor i nekadašnji fudbaler OFK Beograda, koji je ostavio neizbrisiv trag u srpskom fudbalu, preminuo je u subotu u 75. godini života, nakon komplikacija sa zdravljem zbog korona virusa i čira na dvanaestopalačnom crevu, koje mu je prethodno puklo i zbog čega je obilno iskrvario.

Ilija, koga su prijatelji zvali Petko, bio je omiljen u fudbalskim krugovima. Od njega su se oprostili mnogi saradnici i prijatelji, što putem medija izjavama o njemu, što putem čitulja, kojih je bilo mnogo i u ponedeljak i u utorak u Novostima.

Fudbalski Savez Srbije, Fudbalski savez Beograda, Slaviša Kokeza, Marko Pantelić, Ljubiša Tumbaković, FK Partizan... i mnogi drugi prijatelji i saradnici odali su počast Iliji Petkoviću čituljama.

Pogledajte neke od njih:

Sahrana ilije Petkovića biće obavljena na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana u četvrtak. Opelo počinje u 13.30, a sahrana u 14 časova.

Video: Kako je Đoković preko noći Hrvatima postao neprijatelj broj 1 zbog korona virusa?!

Atletiko u seriji, Barselona uzdrmana posle remija u Vigu, ali su protiv Madriđana poslednji poraz na domaćem terenu pretrpeli još 2006. Stoga se dvojka plaća kvotom 4,20. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Barselona – Atletiko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA