Nani bez grama masti ima strašnu definiciju i "najveće trbušnjake na svetu": Šokirao i neke saigrače

Portugalski fudbaler je pokazao definiciju

  • 1
nani-misici.jpg Foto: Instagram / luisnani

I definiciju radne etike tokom pandemije korona virusa zbog koje su mnogi profesionalni sportisti ispali iz forme i ritma, ali i mišićnu definiciju.

Luis Nani danas igra za Orlando Siti u MLS ligi i sa 33 godine izgleda potpuno impresivno.

Mnogi mlađi fudbaleri mogli bi samo da mu pozavide jer je jasno da je tokom pauze bio na strogo kontrolisanom režimu ishrane, te da se "ubijao" od dizanja tegova.

Ako fotka govori hiljadu reči, onda ove iznad potvrđuje baš fotografija koju je Nani objavio na društvenoj mreži Instagram, a gde se vidi izrezan abdomen.

Ne treba zaboraviti da je Nani uvek vodio računa o svojoj fizičkoj spremi, kako tokom boravka u Sportingu i Mančester junajtedu gde je bio sa još jednim "manijakom" za treninge - Kristijanom Ronaldom, tako i kasnije u Fenerbahčeu, Valensiji i Laciju, sve do prošlogodišnjeg prelaska u Orlando.

Međutim, ova nova transformacija je iznenadila i neke od njegovih starih saigrača pa je kolega iz reprezentacije Janik Đalo napisao "čovek sa najviše mišića od kada je bio klinac i najviše trbušnjaka na svetu".

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Day off vibes 💪🌴 #MLSisBack #OrlandoCity #dayoff #relaxОбјава коју дели Luís Nani (@luisnani) дана

Da podsetimo, Orlando Siti i Nani se vraćaju u akciju devetog jula kada se MLS sezona nastavlja u Diznijevom svetu na Floridi.

Odigraće se turnir 54 utakmice u skraćenoj verziji lige i svih 26 ekipa smešteno je u Bej Lejk i Lejk Buena Vista kompleksu.

Video: Nenad Lalatović proključao zbog šest minuta nadoknade, pa zaratio s Grobarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA