≫ 

Na Marakanu stigle dve ponude, jedna će sigurno biti prihvaćena, za drugu se još razmišlja

Dušan Jovančić i Mateo Garsija na izlaznim vratima

  • 19
Mateo Garija, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Crvena zvezda bi narednih dana mogla da dobije značajnu finansijsku injekciju. Naime, kako Telegraf saznaje, na Marakanu su stigle dve zvanične ponude.

Jedna je za Matea Garsiju od Arisa i iznosi milion evra plus 50% od naredne prodaje, a druga je za Dušana Jovančića od neimenovanog kluba sa Bliskog istoka u iznosu od 700.000 evra.

Kako saznajemo, Zvezda će privatiti ponudu za Garsiju, a najverovatnije će to biti slučaj i sa ponudom za Jovančića, ali tu ostaje otvorena mogućnost još nekih sitnijih pregovaranja i eventualno podizanje cene.

Jovančić je imao promenljivu sezonu, nije bio toliko standardan kao prethodne, kada je bio jedan od boljih igrača crveno-belih u veznom redu. Na 27 utakmica u svim takmičenjima postigao je jedan gol, a transfer u bogatu arapsku zemlju mogao bi da bude dobra prilika da se "naplati".

Video: Pehar u rukama šampiona: Zvezdini fudbaleri, treneri Stanković i Milojević, podigli trofej

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar

    30. jun 2020 | 17:52

    Auuuu brate mili opasne ponude da stavis sve na papir ceo kadar ne kosta vuse od 10milki pozz 👍🏻

  • Pp

    30. jun 2020 | 18:50

    Za Jovančića vi bilo premija i da platite, samo da ode.

  • Fangla

    30. jun 2020 | 22:50

    Ko ovu dvojicu uzme bacio pare bezveze. Garsija moze u duel jedino sa pjetlicima da udje. Jovancic je tek prica za sebe. Covjek nema nista, ni pas, ni pregled igre, ni ideju,... Da zvezda plati da ih odvedu bili bi vec na konju. Ovako ako se moze sta izvuci, odmah potpisujte dok se ljudi ne predomisle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA