Degenek okačio novu fotku sa peharom prvaka Srbije: Grobari će ovo doživeti kao suptilnu prozivku

Subverzivna poruka ili ne, tako su je protumačili navijači Partizana

  • 14
degenek.jpg

Foto: Printscreen Instagram / milosdegenek

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek objavio je novu fotografiju sa peharom namenjenim prvaku Srbije i čini se, opet izokola "pecnuo" Partizan.

Prozvanima su se osetili neki od pristalica crno-belih koji su ga u komentarima pitali gde mu je kičma, aludirajući na poslednji derbi u polufinalu Kupa.

- Samo jedna obična fotografija sa trofejem od pre nekoliko dana - napisao je Degenek.

I to ne bi bilo neobično, da posle derbija sa Partizanom i poraza Zvezde 0:1, navijači crno-belih nisu "navalili" da se šale na njegov račun jer je upravo Degenek "ispao" posle driblinga Umara Sadika.

Nigerijac je fantastično fintirao i zalomio loptu u kaznenom prostoru Zvezde, Degenek je "prošišao" pored njega klizećim startom i mogao samo da gleda kako špic Partizana asistira Bibrasu Nathu za gol.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Just a casual pic with a trophy a few days ago 🔴⚪️❤️⚽️Објава коју дели Milos Degenek (@milosdegenek) дана

 

Štoper Zvezde se pre nedelju dana oglasio i šmekerski prihvatio šalu na svoj račun, ali istovremeno i "gurnuo prst u oko" crno-belima.

- Samo da vam javim, kičmu mi je popravio pehar prvaka Srbije. A burek je bio veoma ukusan sa zlatnom medaljom oko vrata - napisao je tada australijski internacionalac.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Samo da vam javim kičmu mi je popravio pehar Prvaka Srbije. A burek je bio veoma ukusan sa zlatnom medaljom oko vrata. 🔴⚪️❤️⚽️🏆🥇Објава коју дели Milos Degenek (@milosdegenek) дана

 

Da podsetimo, Zvezda je ove sezone osvojila svoju 31. titulu prvaka Srbije u istoriji kluba, ali je u direktnom okršaju sa Partizanom poražena u polufinalu Kupa.

Radovanje Grobara potrajalo je relativno kratko, jer je Partizan u finalu najmasovnijeg srpskog takmičenja kasnije poražen od Vojvodine sa 6:4 posle penala (2:2).

Video: Pitanje šampiona je praktično rešeno, Degenek pogodio za 4:0

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    30. jun 2020 | 18:55

    Ovo sto je DEGENEK uradio, POKUSAVA DA provocira. Ne UZIMAJTE KAO NJEGOVO REALNO DUSEVNO STANJE. POSLE ONOG BLAMA NJEMU TREBA DA I I MESECIMA UDJE U KALUP. TU NIJE SAMO KICMA, IMA TU MNOGO GORIH POSLEDICA. VALJDA CIGANI IMAJU PSIHIJATRA. NEKA MU JE BOG U POMOCI.

  • Auspuh

    30. jun 2020 | 19:43

    Jos je kriv u kuku, ne može da se ispravi...😂😂

  • Era

    30. jun 2020 | 19:55

    Taman mu ovaj "posteno" osvojeni pehar pravi balans da ne prevagne na jednu stranu posle lomljena kicme u kuka. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA