≫ 

Najskuplji promašaj u istoriji Totenhema objavio da ima koronu

Holandski napadač je bio skupo pojačanje, ali se nije snašao u klubu

  • 0
Vinsent Jensen Foto: Guliver/Clive Rose/Getty Images)

Vinsent Jansen (26), holandski napadač meksičkog Montereja, koji je za Oranje postigao sedam golova, objavio je da je njegov test na covid-19 pozitivan.

- Pozdrav svima! Pre svega, želim vam reći da se osećam dobro. Rezultat mog testa na korona virus je pozitivan. Kod kuće sam i pazim se kako bi se što prije vratio saigračima. Hvala svima -, objavio je Jansen na Instagramu.

Pre četiri godine Jansen se činio kao novi Van Nistelroj. Sa samo 22 godine bio je najbolji strijelac Eredivisie s čak 27 golova. Tako je postao najmlađi igrač koji je dao toliko u holandskom prvenstvu od Ronalda 1995.

Vinsent Jensen Printskrin: Instagram

Maurisio Poketino je leta 2016 nagovorio vlasnike Totenhema da za Jansena daju 20 miliona funti, čime je postao skuplje pojačanje od Luke Modrića.

Međutim, Jansen se ubrzo pokazao možda najskupljim promašajem u istoriji Totenhema. U daleko jačoj konkurenciji mogao je dati samo iz penala ili protiv niželigaša u kupu, pa ga je Totenhem otpisao već idućeg leta.

Tada ga nije prijavio za Ligu šampiona i poslao ga je na pozajmicu u Fenerbahče, a nova degradacija čekala ga je u leto 2018. kada povratkom u Totenhem nije dobio ni broj na dresu.

Sada je član meksičkog kluba gde izgleda ponovo igra dobro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA