Trener Barse ponizio Grizmana, pa rekao "žao mi ga, ali mu se neću izviniti": Šokirao je i Simeonea

Kike Setijen je definitivno "pogubio konce" na Kamp Nou

  • 0
Antoan Grizman Foto: Guliver/David Ramos/Getty Images

Rasulo u Barseloni iz dana u dan je sve gore, a posle remija u derbiju protiv Atletiko Madrida, Katalonci su otvorili Realu put ka tituli.

Iako su do pre nekoliko dana imali sve u svojim rukama i prednost od dva boda na čelu, Barsa je u poslednje četiri utakmice tri puta remizirala i tako omogućila Realu da joj pobegne na 4 boda ukoliko pobedi Hetafe u četvrtak.

Sve ovo odraz je loše atmosfere u svlačionici, koja je kulminirala prethodnih dana, pa je čak i trener Kike Setijen razmišljao o otkazu pred meč protiv Atletika, jer nije želeo da trpi šikaniranje i ponižavanje od strane Lionela Mesija, kod koga je izgubio potpuni autoritet, kao i kod još nekoliko najvećih zvezdi Barse.

Novi gaf Setijena koji će samo dodatno da iskomplikuje situaciju u svlačionici jeste uvođenje najvećeg pojačanja prošlog leta, Antoana Grizmana, tek u 90. minutu utakmice protiv njegovog bivšeg kluba Atletika.

Na pitanje novinara zašto ga je ubacio u igru tako kasno bio je hladnokrvan u odgovoru.

- Ne može svako da igra - počeo je Setijen, zatim i dodatno obrazložio.

- Možda nije logično da ga uvedete u 90. minutu, ali s takvim igračem uvek mislite da može nešto da uradite. Nije lako... Ne slažem se s onim koji kažu da ne verujem u Grizmana. On mi je važan igrač i samo su me okolnosti prisilile da ga stavim na klupu. Oni koji su dobili priliku od prvog minuta su dobro odradili posao. Znam da je Grizmanu teško i razgovaraću s njim na sledećem treningu, ali neću mu se izviniti. Jasno mi je da se može osećati loše, ali i ja se osećam loše jer je Antoan sjajan fudbaler i sjajna osoba - rekao je Setijen.

Novinare je interesovalo i mišljenje Dijega Simeonea o potezu Setijena na kraju meča i zašto je Grizman uveden tako kasno u igru.ž

- Bez komentara - poručio je Simeone i napustio salu za konferencije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA