Bajern stvara moćan tim za dugogodišnju vladavinu: Posle Sanea doveo i velikog talenta PSŽ-a

Bavarci krenuli u rekonstrukciju igračkog kadra

  • 0
Tangi Nianzu Kuasi Printskrin: fcbayern.com

Bajern iz Minhena počeo je jako prelazni rok. Posle dogovora sa Lerojom Saneom, koji treba uskoro da se ozvaniči, još jedno ime stiže na Alijanc Arenu. U pitanju je talentovani Tangi Nianzu Kuasi, 18-godišnji štoper Pari Sen Žrmena, koji je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Bavarcima.

Iako mu je primarna pozicija štopera, Kuasi može da igra na nekoliko pozicija u odbrani. Ima francuski i pasoš Obale Slonovače.

Član uprave Bajerna zadužen za sportska pitanja, Hasan Salihamidžić, izjavio je da je prezadovoljan dovođenjem Kuasija.

- Presrećni smo što smo u mogućnosti da dovedemo Tangija Nianzu Kuasija u Bajern. Po našem mišljenju u pitanju je jedan od najvećih talenata u Evropi. Njegova centralna pozicija je odbrana, ali može da igra na nakoliko pozicija. Sigurni smo da će imati sjajnu karijeru u Minhenu i da će ojačati naš tim.

Kuasi je rođen 7. juna 2002. godine. U akademiju PSŽ-a došao je sa 14 godina. Debi u Ligi 1 imao je u decembru 2019. godine, a ubrzo posle toga odigrao je i dve utakmice Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA