≫ 

Votford ga u aprilu zvanično predstavio, on prvog dana jula postao saigrač Nemanje Radonjića

Neverovatan preokret u transferu 21-godišnjeg veziste Pape Gaja

  • 0
Pape Gaj Printskrin: Youtube/Cabazaya

Doskorašnji vezista Le Avra Pape Gaj sasvim sigurno će biti neko po kome će se pamtiti ovaj letnji prelazni rok 2020. godine!

Iako je u aprilu predstavljen kao novi fudbaler Votforda, i to putem zvaničnog sajta ovog kluba, Gaj će od naredne sezone biti saigrač Nemanje Radonjića u Olimpiku iz Marselja.

Gaj (21) je potpisao sa Marseljom ugovor na četiri godine i zadužio je dres sa brojem 22, a zanimljivo je da je upravo pevog dana jula trebalo zvanično da bude Votfordov igrač.

Ali umesto u Premijer ligu, možda čak i Čempionšip ako Votford ispadne, Gaj će sledeće sezone igrati Ligu šampiona s obzirom na to da je Olimpik završio na drugom mestu.

Što se tiče samog Votforda, Gaj je indirektno rekao da je bio u zabludi - da detalji ugovora nisu onakvi kakve je njegov menadžer predstavio. Gaj inače igra na poziciji defanzivnog veznog igrača i smatraju ga za jednog od najvećih talenata francuskog fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA