≫ 

Real penalom Ramosa protiv Hetafea pobegao Barseloni na 4 boda: Blaugrana sve više kaska u Primeri

Real ozbiljno koristi trvenja u Barsi

  • 3
Spain Soccer La Liga

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Hetafe u 33. kolu španske Primere na svom stadionu sa 1:0.

U meču koji je bio kao finale Kraljevićima jedini pogodak postigao je kapiten "Blankosa" Serhio Ramos. Real je od starta trebalo da bude motivisaniji, ali je Hetafe krenuo agresivnije, pa je već u prvom minutu David Timor dobio žuti karton.

Karim Benzema je u trećem minutu solidno šutirao, ali je njemu odbranio čuvar mreže Hetafea, da bi na drugoj strani Matijas Oliveira Miramontes probao glavom po sredini za laganu odbranu Kurtoe.

Hetafe u desetom minutu propušta sjajnu šansu. Kurtoa se još jednom istakao, ovog puta je branio donji levi ugao Miramontesu sa nekih desetak metara.

Do poluvremena je dve dobre odbrane imao i David Sorija. Najpre Vinisijus Žunioru u 24. minutu, a potom i Isku u 36, pa je na pauzi ostalo 0:0.

Posle odmora Modrić je probao u 58. minutu sa ivice kaznenog prostora, Sorija je opet odbranio, ali je "zube" pokazao i Haime Mata šutem malo preko gola samo minut kasnije.

Momak koji je mogao da bude junak Hetafea postao je tragičar. Miramontes je kada se ušlo u završnih petnaest minuta napravio faul u svom šesnaestercu, Huan Martinez Munjuera je pokazao ka penalu i Ramos je preuzeo odgovornost.

Pogodio je i Real je do kraja samo sačuvao prednost vrednu tri boda i ostanka na prvom mestu Primere.

Kraljevski klub se sa 74 boda nalazi četiri ispred drugoplasirane Barselone koja u poslednja dva kola zbog internih problema iz svlačionice sve više posustaje u šampionskoj trci.

Podsećanja radi, u protokolu za ovaj meč bio je i naš internacionalac Luka Jović, ali nije dobio šansu iako je Zidan izmenio celu startnu napadačku trojku.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Video: Boginja Napolija ispred legendarnog grafita boga Napulja: Ovde niko ne primećuje Maradonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA