≫ 

Tektonski potresi u Barseloni: Mesi obustavio pregovore za novi ugovor, ljut je!

Nije zadovoljan Argentinac

  • 9
lionel mesi

Foto: Tanjug/Ap

Kapiten Barselone Lionel Mesi (33) nije siguran u dalji ostanak u klubu pošto je stopirao pregovore u vezi sa produžetkom ugovora, prenosi katalonska stanica "Cadena Ser".

Argentincu govor ističe 2021. godine, bio je voljan da nastavi saradnju praktično do kraja karijere, ali je niz novonastalih okolnosti doveo do toga da se sada ozbiljno premišlja da li da ostane u jedinom klubu za koji je igrao.

Prema navodima pomenutog medija, Mesi je razočaran i pomalo ljut na određene ljude iz uprave od kojih, kako veruje, potiču informacije koje su procurile u medijima koje njega prikazuju kao najodgovornijeg za trenutno posrtanje ekipe i otkaz treneru Valverdeu u januaru.

Zbog toga je Mesi, zajedno sa svojim predstavnikom, ocem Horheom, obustavio pregovore za produžetak uovora, piše "Cadena ser".

Zasad se Mesi nije oglašavao povodom ovih navoda, niti je iz kluba stigla potvrda ili demanti.

Lionel Mesi

Foto: AP/Tanjug

Slavni as je na prethodnoj utakmici protiv Atletika postigao 700. gol u karijeri, ali je i taj njegov rekord ostao u senci egala sa Madriđanima koji je označio novo poosrtanje u šampionskoj trci sa Realom.

"Kraljevski klub" je sada daleko bliže titulu nakon pobede nad Hetafeom od 1:0 golom Ramosa iz poenala.

Pet kola pre kraja Real iam četiri boda više od aktuelnog šampiona Barselone.

Još od januara Mesi je u žiži medija zbog internih sukoba u klubu na relaciji svlačionica - uprava. Tada ga je član uprave i bivši igrač Erik Abidal označio kao kolovođu protiv trenera Valeverdea, a u februaru je Argentinac poručio da "ekipa nije dovoljno kvalitetna da osvoji Ligu šampiona", što je takođe doprinelo da se tenzije i nepoverenje unutar kluba pojačaju.

Takođe, u aprilu, Mesi je kritikovao upravu zbog toga što su neki od članova rukovodstva izlazili u javnost sa izjavama kako igrači Barselone ne pristaju na smanjenje plata čime direktno ugrožavaju poslovanje kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    3. jul 2020 | 09:46

    Za Barsu je najbolje da se oslobodi, sada vec toliko posesivnog i iskompleksiranog, Mesija. I Real je sutnuo Ronalda i pred osvajanjem su titule u Spaniji. Mesi je, ocigledno, umislio da treba za sve da se pita.

  • Honor

    3. jul 2020 | 11:53

    Terza reaguj!

  • moki

    3. jul 2020 | 10:18

    Ajs sad u Zvezdu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA