≫ 

Neće svi igrači Liverpula dobiti šampionsku medalju, evo zbog čega se Klop naljutio na FS Engleske

Nemac učvrstio odnos sa fudbalerima Crvenih

  • 0
Britain Soccer Premier League Klop sa igračima Liveprula; Foto: Tanjug/AP

Liverpul je napokon postao prvak Engleske. Međutim, trener koji je impresivno vodio Crvene do prvog prvenstvenog trijumfa posle 30 godina je ljut na tamošnji Fudbalski savez.

Razlog zbog kojeg Jirgen Klop ne slavi opušteno iako je čak sedam kola pre kraja prvenstva uzeo titulu braniocu i jedinom konkurentu Mančester sitiju je pravilo Premijer lige o dodeli medalja.

Naime, prema njemu, igrač prvaka mora da odigra najmanje pet prvenstvenih utakmica u sezoni kada je njegova ekipa osvojila titulu kako bi dobio šampionsku medalju.

Nemac je ogorčen tim pravilom i to nije krio u poslednjem intervjuu

- Baš svaki igrač Liverpula koji je ove sezone deo tima zaslužuje medalju prvaka. I on će je dobiti. Ako ne od Premier lige, onda od mene - poručio je Klop.

Naravno, Klopova objava da će se odreći šampionske medalje iako je najzaslužniji za epohalni uspeh, kako bi je dao realno nebitnim članovima ekipe, samo je učvrstila njegov ionako kultni status među navijačima Liverpula.

Video: Grmi korona žurka navijača Liverpula: Ceo svet se obrušio na Novaka, a šta ćemo sa ovim?!

Svaki bod je važan za Čelsi u borbi za Ligu šampiona, a posle poraza od Vest Hema, Plavci večeras (21.00) protiv Votforda imaju imperativ pobede. Kec je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Votford

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA