≫ 

Počele pripreme Partizana: Milošević brojao do 28

Crno-beli upalili motore deset dana od završetka prethodne sezone

  • 11
Prozivka FK Partizan Igrači Partizana na prvoj prozivci; Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana okupili su se u svom trening centru na Teleoptiku na prozivci uoči početka priprema za narednu sezonu.

Igrače je predvodio kapiten Vladimir Stojković da bi ih zvanično pozdravili predsednik Partizana Milorad Vučelić, kao i šef stručnog štaba Savo Milošević.

Među onima koji su se pojavili u "Zemunelu" bili su i potpredsednik kluba prof dr. Vladimir Vuletić, generalni direktor Miloš Vazura, kao i članovi upravnog odbora.

Pripreme su počeli: Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Nemanja Miletić, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Bibars Natko, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Sejduba Suma, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Takuma Asano, Đorđe Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Čolić, Dragan Bojat, Savo Arambašić, Boris Krstić.

Prema prvobitnom planu, crno-beli će uvodnu fazu priprema odraditi na Zlatiboru.

Video: Savo Milošević: Testirao sam se dvaput, ako je neko mogao da dobije koronu to sam ja

Vulverhempton ima istorijsku priliku da se plasira u Ligu šampiona, a koliko je to realno videće se u današnjem (18.30) meču s Arsenalom. Tobdžije imaju očajnu sezonu, Vukovi vrhunsku, a kec je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vulverhempton - Arsenal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • partizanovac

    4. jul 2020 | 13:57

    Savo, zelim ti puno uspeha u novom prvenstvu, bice ti potremno mnogo srece i nerava da se izboris sa zvezdanom, sudijama i fss . Neka nam je Bog u pomoci.Sretno SAVO.

  • valodja

    4. jul 2020 | 12:29

    Ne Treba ich kritikovati jer da se razumemo partizan igra moderan fudbal bice to sasvim u Redu.Partizan ima brze i tehnicki najbolje igrace

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    4. jul 2020 | 12:24

    Упалили моторе😂😂😂за шта? За четврто или пето место...шта има да траже поред Звезде, Воше и ТСЦ, од свих су много лошији...ми их гледамо са висине, Лале им се смеје, они плачу...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA