≫ 

Milošević objasnio zašto Sadik nije došao na pripreme i otkrio kada će se priključiti Maki Banjak

Trener Partizana kaže da je šampionska titula prioritet

  • 5

Primetno je bilo da na prvoj prozivci fudbalera Partizana među 28 fudbalera nije bilo napadača Umara Sadika.

Nigerijac je u finišu sezone imao probleme u komunikaciji s trenerom Savom Miloševićem koji mu je ipak dozvolio da produži odmor i priključi se saigračima nešto kasnije.

- Nijedan igrač nije dobio dozvolu da napusti Srbiju. Njemu sam izašao u susret, tu mu je porodica, supruga i mala ćerka, pošto mu nisam dozvolio da ide u Italiju, pustio sam ga tri dana duže. Sadik je u Aranđelovcu, blizu je Beograda - rekao je trener Partizana.

Milošević je napomenuo da novajliju Makija Banjka očekuje u Beogradu čim se završi prvenstvo Slovenije, a poslao je i poruku da napadači Nemanja Nikolić i Petar Gigić, koji su proleće proveli na pozajmicama nisu u planovima stručnog štaba.

- Plan je da svi koji su bili na pozajmicama nastave da budu na pozajmicama - objasnio je Savo.

Kada je reč i o ambicijama za narednu sezonu Partizanov prioritet je šampionska titula.

- Prioritet je da probamo da vratimo titulu u Humsku, to je nešto što je najveća rana iz ove, ali i iz prethodnih godina. Taj mentalitet i razmišljanje moramo da imamo od prvog dana.

- Biće strahovito teško ali više ne možemo da tražimo nikakva opravdanja, već moramo da imamo taj mentalitet od prve do poslednje utakmice - ponovio je Milošević.

Prozivka FK Partizan Foto: FK Partizan

Zbog situacije sa korona virusom, Partizan će prvi deo priprema umesto na Zlatiboru odraditi u Beogradu, u svom sportskom centru.

- Ovde nam je komotnije. Operativno nam je mnogo lakše da radimo ovde jer imamo dva terena, možemo da se organizujemo kako hoćemo. Planiramo da na Zlatibor odemo u nerednih 7-8 dana ako sve bude dobro. Pratićemo situaciju. Za sada nam ovo ne predstavlja problem, naprotiv...

Milošević je istakao i da ove pripreme neće biti standardne, jer nema dovoljno vremena.

- Ekipa ne polazi od nule, ekipa je već u dobroj meri spremna. Snaga će biti jedna od ključnih stvari, kao i prevencija od povreda i naravno obim koji nam je falio u utakmicama posle kovida, ali i pre kovida. To su tri stvari na kojima će biti akcenat - poručio je Milošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Q

    4. jul 2020 | 14:55

    Bices tu do polovine novembra i minus deset bodova. A Curcic je doveden da te odmah zameni.

  • misa

    4. jul 2020 | 16:43

    Čim partizan i par ostalih ekipe ne bojkotuju prvenstvo zato sto kokeza neće da uvede var tehnologiju znaci da ce zvezda ponovo da bude prva uprava partizana za izgubljenu titulu opravdanje savo je mlad stručnjak dok sazri

  • Hahaha

    4. jul 2020 | 16:55

    Titula je prioritet! Posle 5 kola odustajemo od titule...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA