≫ 

Nema spasa za kanarince, Belgijanac im režirao košmaran dan i put za Čempionšip

Norič se porazom od Brajtona praktično oprostio od Premijer lige

  • 0
Tod Kantvel Foto: Tanjug/Ap

Poslednje mesto, sedam bodova od prvog tima "iznad crte" pet kola do kraja, reklo bi se - bezizlazna pozicija za Norič, koji je još jednim porazom, od Brajtona na svom terenu (0:1), sebi odredio sudbinu do kraja sezone.

Kanarincima sad "ne gine" selidba u niži rang, gde ih je sa obe ruke gurnuo Belgijanac Lenadro Trosar lukavim potezom u 25 minutu na asistenciju Australijanca Eron Moja.

Bial je to tropotezna kombinacija, beg Moja po desnom krilu i centaršut kao na treningu, i spretna reakcija Trosara, ispostaviće se strelca jedinog gola na meču.

Tim Krul je bio nemoćan, ostao je na "krivoj nozi", lopta mu je bežala i odsela u mreži, za novi, peti uzastopni poraz "Kanarinaca", u petoj utakmici zaredom bez postignutog gola. Reklo bi se da gore od ovog ne može.

leandro trosar Leandro Trosar vara Tima Krula Foto: Tanjug/Ap

Votford, Vest Hem, ČelsiBarnli i Mančester siti su preostali rivali za Norič do kraja sezone i jasno je da ih samo čudo - čitaj sve pobede, mogu spasiti najgoreg scenarija. U toliko su beznadežnoj situaciji da im čak ni stoprocentan učinak do kraja ne garantuej "hepi end".

Brajton je već druga priča, momci trenera Grejema Potera su blizu toga da osiguraju opstanak u društvu najboljih. Ova pobeda im je donela beg na devet bodova od prvog najugroženijeg tima Aston Vile.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA