≫ 

Više nije šala, Benzema bi zaista mogao u zatvor

Francuske vlasti podnele krivičnu prijavu

  • 5
karim benzema Karim Benzema; Foto: Tanjug/Ap

Napadač Real iz Madrida Karim Benzema mogao bi da završi iza rešetaka, ukoliko bude proglašen krivim zbog saučesništva u pokušaju ucene, pošto je francusko tužilaštvo podnelo zahtev za pokretanje krivičnog postupka.

Benzema je 2015. godine, zajedno s Đibrilom Siseom, priveden zbog ucene saigrača iz reprezentacije Metjua Valbuene snimkom seksa.

Prema navodima iz optužnice Benzema i Sise su u Valbueninom telefonu pronašli snimke seksa s nepoznatom osobom. Pretili su mu da će objaviti snimke ako im ne isplati određenu sumu novca, a Benzema je bio taj koji je vodio operaciju.

Napadač Reala je našao ljude koji će izvršiti ucenu i prenosio je informacije Valbueni, te ga je uveravao da snimci zaista postoje i da bi mu najbolje bilo da plati traženi novac.

Benzema je zbog ovog skandala ostao bez mesta u reprezentaciji Francuske i selektori ga već godinama ne pozivaju, ali to bi moglo da mu bude zanemarljiva kazna, ukoliko bude krivično osuđen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ok

    4. jul 2020 | 16:02

    Ovaj Benzema je prsotina, secam se kad je zajedno sa Riberijem imao skandal sa trandzama, bolesnici

  • jovo

    5. jul 2020 | 18:22

    Da je neki fudbaler uradio kod nas zavisi ciji je igrac od njega bi napravili na kraju zrtvu.Eto tako se to radi u zemljama gde vlada zakon prava a ne partije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA