≫ 

Grobari posetili igrače Partizana, Asano ih oduševio majicom "ne damo svetinje"

Druženje navijača i igrača prvog dana priprema crno-belih

  • 22
Takuma Asano, FK Partizan, grobari, majice

Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana krenuli su u novu sezonu sa novim elanom i starim ambicijama, Savo Milošević i najuža uprava je poželela ekipi zdravlje i uspeh na okupljanju, a igrače su posetili i navijači prvog dana priprema.

Grobari i igrači crno-belih nisu se rastali u Nišu, na finalu Kupa, u najboljem svetlu, bilo je provokacija i uvreda sa tribina zbog izgubljenog trofeja, ali glave su se ohladile i svi zajedno sa mnogo više raspoloženja kreću u nove radne pohode.

FK Partizan, majice

Grobari i kompletna ekipa fudbalera Partizana Foto: FK Partizan

Igrači su uz navijače posetili i butik na samom stadionu, probali neke od majica iz najnovije kolekcije, koje su se posebno dopale Japancu Asanu.

Partizanov turbo je obukao onu sa motivima Kosova sa aktuelnom porukom "Ne damo svetinje", ista je dopala šaka i Stojkoviću...

FK Partizan, majice

Foto: FK Partizan

FK Partizan, majice

Foto: FK Partizan

FK Partizan, majice

Foto: FK Partizan

Zdjelar je, na primer, pokazao naklonost prema legendi Saši Iliću čije ime i prezime u više redova krasi takođe jednu od majica iz navijačkog butika. Tu su i one sa huliganskim aplikacijama, jednu je obukao napadač Đorđe Ivanović.

Vladimir Stojković

Foto: partizan.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA