Partizan i napadač postigli dogovor o novoj pozajmici: Nikolić opet u "svom jatu"

"Postigao sam dogovor sa direktorom Vazurom, koji mi je još jednom izašao u susret", kaže napadač za Telegraf

  • 4
nemanja nikolić

Foto: MN Press

Napadač Partizana - Nemanja Nikolić, koji je minulu sezonu proveo na pozajmicama u Vojvodini i Spartaku, gde je odigrao sjajno, pojavio se danas, po slovu ugovora, na prozivci crno-belih za novu sezonu, ali ipak neće zadržavati u Humskoj.

Fudbaler je postigao dogovor sa generalnim direktorom Milošem Vazurom da nastavi svoju "misiju" među Subotičanima, kojima se posle podne priključio na Zlatiboru. Nikolić kaže za Telegraf da mu se status, bez obzira na dobre igre u Subotici, nije promenio i da zato zatražio od kluba da mu omogući odlazak.

- S obzirom na činjenicu da trenutno nisam u planovima stručnog štaba Partizana, odlučio sam, zajedno sa Milošem Vazurom i agentom Radetom Ćaldovićem, da nastavim dalje sa Spartakom. Mogu samo da se zahvalim Vazuri na džentlmenskom dogovoru, jer mi je nekoliko puta izašao u susret, kao i čelnicima Subotičana čija su mi vrata uvek bila otvorena. Imam još godinu dana ugovora sa Partizanom, ali s obzirom na klimu koja vlada, smatrao sam da je bolje da radim sa nekom ekipom, nego da treniram u maloj grupi u Teleoptiku. Voleo bih naravno da sam dobio priliku u Humskoj, no, ništa se nije promenilo u vezi sa mojim statusom, pa ću od zime gledati da pronađem inostrani angažman - kaže Nemanja Nikolić.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marlon

    4. jul 2020 | 19:28

    Nikolić, Cucin, igrači na koje se ne računa i za koje nema mesta, ali bitno da ima mesta za Ivanovića, Lolu... U klubu nije bilo mesta ni za Šehovića, daj Bože da svi momci priključeni timu na pripremama, dobiju priliku i ostanu u klubu narednih godinu, dve (tri je već nerealno za očekivati), i da konačno afirmišemo i desne bekove, veznjake, napadače... No od svih priča da se mladi igrači stvaraju u Partizanu, po jedan ili dvojica dobiju bitnu ulogu u timu i ostvare dobar transfer i za sebe i za klub, a ovi ostali bez obzira na kvalitet se šalju na pozajmice po nekim livadama i čeka se da im istekne ugovor.

  • Bojan

    4. jul 2020 | 19:13

    Da mi se zahvalis sto te poslao na pozajmicu😂 bravo.

  • a

    4. jul 2020 | 19:26

    zar se on ne beše dičio kako nema agenta i govorio da je svoju karijeru sam izgradio?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA