≫ 

Danilo Pantić se vratio u srpski fudbal da oživi karijeru: Partizan ovaj put nije bio opcija

Čukarički je nova stanica u karijeri bivšeg školarca crno-belih

  • 22
danilo pantić

Foto: MN Press

Čukarički je uspeo da dogovori veliko pojačanje za narednu sezonu, nikog drugog do Danila Pantića, prenosi Sportski žurnal.

Dve strane su, prenosi isti izvor, dugo pregovarale, a kada je sporazum postignut, čekali su se papiri iz Londona, iz Čelsija, čiji je Pantić bio član. Neophodni dokument za finalizaciju posla je konačno stiao, tako da je nekadašnji mladi reprezentativac mogao i formalno da pristupi superligašu sa Banovog Brda.

Turbulentna je dosad bila karijera Danila Pantića, ne onakva kakvu su mu predviđali stručnjaci.

Ponikao je u rumskom Jedinstvu, prošao je omladinsku školu Partizana, da bi pre pet godina potpisao ugovor sa Čelzijem. Od tog momenta je njegova karijera krenula da stagnira. Poslat je na pozajmicu u Vitese, potom u Ekselsior, bio je i u Partizanu opet (osvojio dva Kupa), igrao je i za Fehervar.

Konačno, rešio je da svoju karijeru ponovo oživi u srpskom fudbalu, ali ne u Partizanu, već u Čukaričkom koji će u njemu sasvim sigurno imati jakog aduta u predstojećem šampionatu.

Pantića u Čuki čeka dobro poznato ime, Miladin Kovačević, sa kojim je igrao u mlađim kategorijama Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA