≫ 

Nije humano šta Bajern radi rivalima po Nemačkoj: Bavarska mašina ponizila Bajer, objedinila krune!

U finalu "Pokala" minhenski tim deklasirao Leverkuzen 4:2

  • 0
bajern kup trofej Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Bajerna "samleli" su Leverkuzen u meču za trofej Kupa Nemačke u kojem nije bilo ni trunke neizvesnosti. Ubedljivih, autoritativnih 4:2 (2:0) u korist aktuelnog prvaka i nedodirljive sile Bundeslige.

Bavarci su tako objedinili trofeje drugu uzastopnu godinu, pa odlaze na odmor sa etiketom "večnih" vladara nemačakog fudbala, bez prave konkurencije i ove godine.

German Soccer Cup, Bayern Munich, Leverkusen Foto: Tanjug/AP
Fudbaleri Bajerna Foto: Tanjug/Ap

Strelci za Bajern na olimpijskom stadionu u Berlinu bili su Alaba i Gnabri u prvom poluvremenu i nezaobilazni Robert Levandovski u drugom, dva puta, za nokaut "Aspirindžija".

Kao da igračima Bajera nije bilo dovoljno što su ih Bavarci "razbucali" na svakom delu terena, nego su i sami sebe matirali. Tragičar je bio golman Hradecki koga je Levandovski savladao sa oko 35 metara, uhvatio ga na spavanju...

Pogledajte komičnu intervenciju i gol Bajerna za 3:0, uz podatak da se asistencija piše čuvaru mreže Bavaraca Manuelu Nojeru.

Bavarska goleada krenula je na najlepši mogući način u Berlinu - majstorijom Alabe iz slobodnog udarca.

Apsolutnu terensku dominaciju Bajern je krunisao još jednim golom, u 24. minutu, preko brzonogog Gnabrija koji je hitao po krilu, u trku primio loptu, a onda matirao Hradeckog.

Utakmicu je definitivno "ubio" Levandovski već opisanim golom, pa pogodak Bendera nije mogao da zabrine nikog u taboru Bavaraca. Ishod meča bio je poznat još posle prvog poluvremena, a trijumf je još jednim golom, ukupno 51. ove sezone u svim takmičenjima, garnirao LevanGolski!

Tačku na neravnopravan okršaj stavio je u smiraj meča najveća nadolazeća zvezda nemačkog fudbala, Kai Haverc, iz penala.

bajern kup trofej Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA