≫ 

Posle poraza na EP, stavio sam pištolj selektoru na čelo: Priznanje fudbalera posle 4 godine

Doduše, sve je bilo u šali...

  • 1
Kajl Laferti Printskrin: Youtube/Northern Ireland

Nekadašnji reprezentativac Severne Irske Kajl Laferti otkrio je da je na Evropskom prvenstvu pre četiri godine uperio pištolj u glavu selektora Majkla O'Nila!

Bivši napadač Rendžersa i Noriča, a sada Sanderlenda, otkrio je da se sve to dešavalo posle utakmice i poraza protiv Velsa u nokaut fazi. Prethodno je Laferti igrao protiv Poljske, ali ne i u pobedi protiv Ukrajine za plasman dalje.

- Posle meča sa Velsom napravili smo oproštajnu zabavu. Sa nama su bila i trojica momaka iz obezbeđenja koji su nas uvek pratili. Da nas dvojica krenemo u prodavnicu, jedan bi uvek išao s nama - rekao je Laferti za "Open Goal" i dodao:

- Uvek su nosili oružje, bili su to momci s kojima ne smete da se zezate. Međutim, sprijateljili smo se. I oni su počeli da piju na zabavi.

Nastavio je Laferti da objašnjava situaciju iz Francuske od pre četiri godine.

- U jednom trenutku su rekli da idu i da će se vratiti za 10 minuta. Mislili smo da idu po još alkohola. Ali, vratili su se sa oružjem. Naočare za noćno osmatranje, puške, pištolji...

- Selektor O'Nil je sedeo na drugoj strani sobe, ja sam uzeo pištolj i otišao kod njega. Prislonio sam mu cev na čelo i rekao u šali: " Da li sada žalite što me niste ubacili protiv Ukrajine?"

Irci su na tom EP sa trećeg mesta prošli dalje, a u nokaut fazi su poraženi od Velsa rezultatom 1:0.

>>> Teška je situacija u Barseloni - tri remija u poslednja četiri kola, nezadovoljstvo u ekipi… I večeras (22.00) Katalonci idu na noge Viljarealu koji je u sjajnoj formi. Novi neuspeh Katalonaca značio bi gubitak titule i verovatno promenu trenera. Dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,01. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Barselona.

Video: Gazda PAOK-a sa pištoljem jezivo pretio sudiji, arbitar posle dva sata priznao gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA