≫ 

Bivši igrač Partizana želi da se vrati u klub zbog kog je bio suspendovan na 6 meseci

Međutim, ta suspenzija nikada nije stupila na snagu, jer je Napredak platio Radičkom u međuvremenu

  • 0
nikola aksentijević Foto: MN Press

Zanimljiva vest stiže nam iz srpskog fudbala - Nikola Aksentijević želi da napusti Napredak i da se vrati u Radnički iz Niša!

Tako barem tvrdi "Sportski žurnal" koji donosi izjavu trenera Čarapana Dragana Ivanovića oko potencijalnog odlaska desnog beka iz Kruševca.

- Nezadovoljan je statusom u klubu, a meni nisu potrebni nezadovoljni igrači - rekao je Ivanović za Žurnal.

Aksentijević je prošlog leta stigao iz Radničkog u Napredak, ali je zatim suspendovan od strane Disciplinske komisije FSS jer je ostao dužan Nišlijama.

Naime, Aksentijeviću je u decembru izrečena kazna od šest meseci bez fudbala, da bi u međuvremenu ipak boravio na terenu u drugom delu sezone. I to zato što je Napredak navodno platio Radničkom 20.000 evra koliko je igrač bio dužan.

Aksentijević je, inače, bivši fudbaler Partizana i pre nego što je prešao u Napredak pominjalo se da bi mogao da se vrati u Humsku.

>>> Ako danas (14.00) slavi tamo gde nije poslednja dva puta, u Bilbau, Real Madrid će staviti jednu ruku na šampionski pehar. Kvota na dvojku u Baskiji je 1,70, a dupla šansa 1X je 2,16. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Real Madrid.

Video: Sejduba Suma radi punom parom u kućnoj teretani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA