≫ 

Fudbaleri Zvezde i Partizana pobedili koronu: Stigli negativni nalazi na Marakanu i u Humsku

Jovančić i Šćekić mogu da treniraju sa ekipom

  • 2
Dušan Jovančić, Aleksandar Šćekić Foto: MN Press

Dušan Jovančić i Aleksandar Šćekić, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana, preležali su korona virus - saopštili su njihovi klubovi!

Jovančić je bio među petoricom zaraženih fudbalera Zvezde koji su u drugoj polovini juna saznali da su pozitivni, a zanimljivo je da je poslednji čiji se negativni nalaz čekao.

- Dušan Jovančić ponovio je test na koronu i rezultat je bio negativan. Srećni smo što su se naši šampioni oporavili - naveo je srpski šampion na Tviteru.

Šćekić je, s druge strane, ozdravio i pre nego što se očekivalo s obzirom na to da je pre tri dana objavljeno da je njegov nalaz pozitivan. Uz Šćekića je zaražen bio i Nikola Lakčević koji je takođe ozdravio.

- Šćekić je u nedelju trenirao odvojeno, a u narednim danima se očekuje da se priključi ekipi - saopštili su iz Partizana.

Podsetimo, crno-beli su u subotu zvanično počeli pripreme i treniraće u Beogradu, a očekuje se da drugi deo odrade na Zlatiboru.

Video: Jovančić: Nikome neće biti lako da igra na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    5. jul 2020 | 14:22

    Па!? Да одиграју поново дерби пред 25000 гледалаца!? Мало је ,брате, заражено!

  • Šćekić i Lakčević tutoriali

    5. jul 2020 | 20:55

    Kako pobediti Koronu za 5 min 😂 nije ni dan prošao od saznanja da imaju Koronu i oni već ozdravili i na prozivku za pripreme stigli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA