Šut Borjanu s pola terena, volej Garsije, "projektil" Drinčića... Birajte najbolji gol Superlige!

Fudbalski savez Srbije objavio je dvominutni video kojim se otvara glasanje za najlepši gol u nedavno završenoj sezoni Superlige Srbije

  • 8
Luka Stojanović Foto: FK Čukarički

U našoj zemlji se možda često postavlja pitanje o kvalitetu fudbala, ali se ti stereotipi bar na nekoliko minuta otklanjaju kada se vide bravure sa ovdašnjih terena u Superligi.

Bilo da je reč o šutu Luke Stojanovića sa pola terena protiv Crvene zvezde, "projektilu" Nikole Drinčića u dresu Vojvodine, voleja Matea Garsije protiv Vojvodine ili Tomaneove "makazice".

FSS je izdvojio deset kandidata, a tu su i "bombe" Partizanovog Đorđa Ivanovića, Javorovog Nikole Kuveljića i Radnikovog Predraga Đorđevića, "kifla" Miljana Vukadinovića iz Voše.

Na spisku su još i Saša Zdjelar iz Partizana i Aleksandar Stanisavljević iz Voždovca, a svaki od kandidata ima zbog čega da se nada nagradi za najlepši gol.

Pravila nalažu da se glasa 24 sata putem Instagram stranice Fudbalskog saveza, a u finale prolazi pet kandidata. Ako se među petoricom nađu dvojica iz istog kluba, u finale prolazi samo jedan sa većim brojem glasova.

Da podsetimo, sezonu Superlige je na prvom mestu kao šampion završla Crvena zvezda koja je osvojila 31. titulu prvaka države. Golove možete pogledati u videu ispod, a pravila i mesto glasanja ovde.

Video: Au, ovo je gol godine! Igrač Čukaričkog s pola terena lobovao Borjana, aplaudirali i navijači Zvezde

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    5. jul 2020 | 17:39

    Има лепих голова, али нек победи овај гробарски, да се мукице теше бар нечим, јер су свуда извисили...ништа фудбал, ништа кошарка, пропала сезона, отказана љубав најскупљег тренера...а реално маказице Томанеа, и гол Бокици са пола су најлепши...

  • Kek

    5. jul 2020 | 18:38

    Ajmo franjevci kmecanje, "fk najlepsi gol".

  • G...

    5. jul 2020 | 21:04

    @ zvezda Samo navijaci tima za koji se zna da ne moze biti prvak raduju se prekidu lige i gasenju jacih klubova. Tako da nema sta da se prica dalje o tome. @zvezda jadnice ti si medju njima i sramota je i slaviti koronu jedinu stvar na svetu koja vas je ove godine spasila u kosarci a uz fss i u fudbalu mozda. Zato bi ti predlozio da ti kk fmp dobije novo ime recimo kk korona a ti pravac u lazu da vide da li uopste ima leka za tvoju bolest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA