≫ 

Igrač Atletika ogorčen: Uvek su sporne sudijske odluke u Španiji u korist jednog tima

Eho pobede Reala u Baskiji

  • 0
iker muniain Foto: Tanjug/Ap

Bura je u Španiji posle gotovo svake pobede Reala, sumnje u ispravnost odluka sudija u korist madridskog kluba su sve jače, a dešavanja na "San Mamesu" za mnoge su još jedna potvrda naklonosti arbitara prema "Kraljevskom klubu".

Real je savladao Atletik Bilbao 1:0 golom Serhija Ramosa iz penala u 71. minutu, i to nakon što je VAR sugerisao sudiji da je bilo prekršaja nad Marselom u kaznenom protoru Bilbaoa.

I pojedini igrači Atletika su se sada na svom primeru uverili koliko je teško igrati protiv Reala.

- Nisam video penal na ponovljenom snimku, ali mi se na prvi pogled učinilo da nije psotojao - rekao je posle meča ofanzivac Atletika Iker Muniain, prenose španski mediji.

Iz njegovih reči se jasno mogla pročitati poruka da Real ima nepodeljenu naklonost sudija.

- Već smo imali priliku da vidimo i prethodnih dana koliko se neke sudijske odluke sviraju u korist jenog tima. Svako može da izvuče zaključak na osnovu toga - nedvosmislen je Muniain.

Iz Atletika grme na sudiju zbog dvostrukih aršina, jer sličan prekršaj u kaznenom prostoru Reala (Ramos nad Garsijom) nije sankcionisao najstrožom kaznom.

- Nisam tu situaciju video u momentu, ali mi je Raul rekao da ga je Ramos nagazio. Na kraju, uvek je sve isto, u našem kaznenom prostoru se gleda VAR., a u njihovom ne.

Video: Ovako su Katalonci sabotirali El Klasiko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA