≫ 

Mančester je impresioniran Matićem, Srbin dobio novi ugovor u Junajtedu!

Veliki je Nemanja

  • 4
Nemanja Matić Foto: AP/Tanjug

Nemanja Matić (31) je toliko oduševio igrama u poslednje vreme da je dobio novi ugovor u Mančester junajtedu - do 2023. godine!

Vest prenose brojni engleski mediji, portali, fudbalski blogeri, Matić je sebi rešio pitanje do kraja karijere praktično, jer će po isteku novog ugovora imati 34 godine, posle čega može u laganu penziju...

Matić je, podsetimo, od 2017. godine član slavnog kluba sa "Old Traforda".

Junajted je pod komandom Ole Gunara Solskjera u jurišu na Ligu šampiona naredne sezone, velika borba očekuje "Đavole" do kraja sezone, a navijače hrabre vrhunske i efikasne partije ekipe u kojoj je upravo Matić jedan od ključnih šrafova.

Mnogi stručnjaci u Srbinu vide "diskretnog heroja" Junajtedovih uspeha i rezultata, sjajan posao Matić obavlja iza isturenijih igrača, sa njim je igra Mančestera sigurna, autoritativna i laka, otud i nagrada u vidu novog ugovora na još tri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zasluzeno

    5. jul 2020 | 22:22

    Jeste spor ali najbolji. On i de gea su nosili mu poslednje 2 godine. Samo statistika o promljenim golovima sa i bez Nemanje sve govori.

  • Zoki CH

    6. jul 2020 | 01:17

    Bravo ljudino, sve naj bolje te zelim!

  • Srba S.

    6. jul 2020 | 09:29

    Nemanja je pre svega veliki čovek, a ovo je samo jedan od Božjih darova za sva njegova dela. Želim ti svu sreću ovog sveta i da sve svoje vrline preneseš na buduće fudbalske nade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA